Nejste přihlášen/a.
Zdravím mám babettu 210 po 3 letech jesm se ji pokusil dát dohromady.. nastartuje ale špatně drží otáčky ( kolísají) trochu drží jen na sytič po vycvaknutí zdechne. Karburátor vyčištěn i palivová soustava.
Tak mě napadl snímač umpulsů na statoru ( ta krabička taková) dá se to ně jak změřit? četl jsem že má být mezi 8mH +-1.5mH ale nevím jak to změřit.
viz obr. mám tenhle měřák.
Díky za rady třeba je to něším jiným..
Tímhle měřákem se nedá indukčnost jednoduše změřit. Ani změření indukčnosti snímače ale ještě nepotvrdí bezchybnou funkci zapalování. Pro to by bylo potřeba osciloskopem snímat výstup ze zapalovací cívky. Protože ale zapalování nějak funguje, tak bych v něm chybu zatím nehledal. Pro základní otestování by měla stačit kontrola všech kontaktů a změření odporu zapalovacího kabelu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.