Nejste přihlášen/a.
Mate nekdo nejaky postup na kangoo? ☹
0x
A nemá to odvzdušnovák i na hadici do topení? Staré Clio (nevím jaký motor) to má
doplněno 11.12.21 23:09:
jo , jo, taky jsem tam strhl závit,dodatečně ( min.5 let) to vyřešili dvě stahovací pásky do kříže
.Jinak dokud vám s tama nepoteče voda tak je tam pořád vzduch
Pokud uz si skoušel ocet a nezabralo tak si myslim že pokud nezabere proplach hadicí nezabere nic a pudeš pro novej radiator
Jen mi napadlo co vodní pumpa není možný že se jí protačí vrtulka na hřídelce a nehoní vodu okruhem jak má?
0x
dravím, na staré Rencky platilo, vypustit, napustit, promačkat hadice chlazení (jako balonek) a pak to nakopnout studený bez víčka expanzní nádobky a zahřát, nechat sepnout saharu třeba 2-3x dle potřeby dolévat opatrně vodu, ale nedávat víčko. Nikdy jsem žádný odvzdušňovák nehledal.
Jak auto vychladne, doplní se kapalina na rysku max a je hotovo. To že to netopí může mít ještě jednu příčinu-vyháknutý lanovod ke klapce topení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.