Nejste přihlášen/a.
Dobrý den přátelé.
Dnes jsem na Fabii II (2012) vyměnil zadní motorek stěraču, jelikož ten starý se odporoučel a po zapojení ten nový stále ve stejných intervalech stírá.Nelze ho ničím vypnout.Nemáte někdo zkušenost s touto nemilou závadou Díky všem za odpověď
Motorek má k dispozici stálé napájení pro to, aby dojel do nulové polohy, v téhle poloze se mechanicky rozpojí obvod a motorek se zastaví. Myslím, že bude potíž v tomhle. Případně může být špatně zapojení, třeba změna v osazení konektoru mezi různými verzemi. Někdy popraská zkřehlá izolace vodičů vedoucích chobotem do dveří, když se odhalená měděná jádra potkají, propojí se dva obvody, vede tudy i osvětlení RZ, které by to mohlo trvale napájet.
Moc děkuji za odpověď, která mi dává smysl.
Jde o to, že starý motorek odešel mechanicky,(prasklý plastový držák), takže elektricky je v pořádku.
Vyzkoušel jsem je tedy teď po vaší odpovědi opět motorek přehodit a starý funguje normálně, nový bohužel ne.
Jsem zvědav zda-li to pochopí prodejce, když půjdu vyměnit namontovaný díl...
Ještě jednou díky !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.