Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zle ukazuje stav paliva

Od: jaja* odpovědí: 2 změna:
Mám vymenený plavák a stále my ukazuje plnú nádrž už neviem sa dať radi niekedy my ukáže správne a potom sa zase vráti na plnú nádrž

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Zaleží co to je za auto mam zkušenost že třeba u francouzú sem musel vypnout a zapnout baterii a pak se to rozběhlo
U dalších stačilo vyčistit a mírně naohejbat konektory
U nekterých se museli proletovat studené spoje
Nekteré se měnili přístrojovky

hodnocení

0x

Potrebujete nakalibrovať plavák cez autodiagnostiku. Pre koncern VW je postup taký. Vypustí sa nádrž a naleje sa určité množstvo cca 5-10 l paliva do nádrže,podľa typu auta. To je množstvo,pri ktorom má zasvietiť kontrolka. Potom sa už len nastavia parametre cez autodiagnostiku podľa typu auta a značky. Pokiaľ nie je vadná prístrojová doska,tak mohlo dôjsť ku prenastaveniu hodnôt. Základom je funkčné vedenie a funkčný plavák. S týmto som sa osobne stretol,nik mi nevedel poriadne poradiť,premeral som všetko,až som vo VISu našiel postup ako sa to robí,nastavil podľa popisu a všetko funguje doteraz.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]