Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Wide Body Kit

Od: justme odpovědí: 7 změna:

Zdravím borci, nezná někdo firmu, která dělá bodykity ( Přední, zadní nárazník, kryty prahů, difuzor, uprava kapoty atp. ) Prostě klasickej tuzing, kterej se jen tak na silnici nevidí. Je mi jasný, že cena je mastná, ale o tom někdy příště.
Ještě jedna podotázka.
Proč, zákon zakazuje zadní spoiler na voze, když nepřesahuje rozměry jak boční rozměr , tak výšku vozidla a zároveň to zlepšuje procentuelně jízdní vlastnosti vozu?
Díky Vám předem za odpovědi a budu rád, když by se tady o tom rozjela hlubší debata.
Přeji Všem hezký den a díky za Váš čas,

Wide Body Kit

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tuzing žádný opodstatnění nemá. Žádnej spojler nezlepší jízdní vlastnosti auta (opostatnění je pouze na F1...a nemyslím jedničkovou fábii). Ani kdyby tam bylo křídlo z boeingu.

Na zakázku to určitě nebude s homologací a takovej střep na zadním víku, kdyby někomu vletěl při nehodě do čelního skla, tak si jasnej...

Pojišťovna se těch nesmyslů ráda chytne, aby neplnila nic. Pak si to zacvakáš ze svého...

Ano, neschválené zbytečnosti nemají na autě co dělat. Bez ohledu na rozměr.

tyler
hodnocení

0x

Ahoj. Firmu žádnou neznám, nicméně dají se objednávat ty body kity, které je pak možné nainstalovat schopným karosářem.

Hledal bych určitě na nějakém moto fóru, vsadil bych na JDM orientovaná fóra, ti borci se musí hrabat snad úplně ve všem. Tam už jsi pak schopný nalézt nejen tip na firmy, ale taky jedince, co mají zkušenosti s laminátem a podobně.

S Gumidkem nesouhlasím, že křídlo jedině u F1, je daleko více využití křídel. Tím však netvrdím, že mají u osobáků smysl - spíš nemaj (ten praktický). Co se týče pojišťoven tak naprostej souhlas. S tím autem chceš jezdit na okruzích a nebo veřejných komunikacích? Je to docela provokace pro polišmeny, ale to určitě víš.

Tak třeba na Felicii to mini černé křidélko na horní hraně zadního skla opodstatnění má. Díky odtrhu aerodynamiky se zadní sklo méně špiní. U Favorita nebylo a špinilo se víc.

Na nějaký jízdní vlastnosti zapomeň. U Porsche se automaticky vysouvá až ve 200km/h.

Body kit tuším na nějaký střep...

tyler
To jsem třeba nevěděl! Díky za info. Jinak jsem měl samozřejmě na mysli pozitivní ovlivnění jízdních vlastností nějakým aftermarket křídlem. To špinění okna mě nenapadlo, byť to dává smysl.

má ho většina hatchbacků, pokud výrobce nevyřešil odtrhovou hranu tvarem skeletu karoserie dveří

justme
hodnocení

Jedná se o vozidlo Subaru WRX STI 2018, které má sice křídlo velký, poměrně i hezký, ale chtěl jsem předělat na něco víc agresivnějšího. Každopádně díky za debatu borci. *pivo*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]