Nejste přihlášen/a.
Občas to možné je. Obrať se na svého pojišťovacího poradce, ten to zkonzultuje u managerů v pojišťovnách. Pamatuju, že se o tom občas na školení mluvilo, ale už nevím která to byla pojišťovna a jaké byly podmínky - je to věc v praxi velmi výjimečná. A abych to hledal v poznámkách, to bys musel být můj klient. Většinou se to řeší ne bonusem, ale mimořádnou slevou.
Co bylo, to bylo. Náhodou se mi vyskytl klient v podobné situaci, tak jsem hledal kde by to šlo nějak lépe udělat - neuspěl jsem. Pouze slevy které jsem oprávněn dát sám, nebo o které mohu běžně požádat.
Podotýkám, jde o POV. U pojištění HAV to může být jinak, tam se s pojišťovnou dá snadněji licitovat
Není to tak jasné, jen některé pojišťovny zvládnou ruční změnu bonusu. U většiny už bonus jede tvrdě z ČKP. bez možnosti ručního zásahu.
Proto jsem psal, že se to řeší specielníma slevama a na ty běžný získatel nemá právo - musí o ně žádat nadřízené managery. A to se pak realizuje tak, že k připravené smlouvě je shůry něco doplněno, anebo je zaslán kod který odemkne specielní slevu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.