1 nahoru, 2-3-N -4 dolů. Na místě s běžícím motorem z horního do dolního neutrálu nelze . Najít jedničku při zastavování je otázka citu a praxe.
danielzach
07.12.21 20:51
Díky moc
makk
Při zastavování to chce tam ten neutrál mít ještě za jízdy (stačí i krokem), když stojíte, tak už se loví většinou těžko. A nejdůležitější věc je, nervat to tam silou, jinak ohnete řadicí vidličku a je to na půlení motoru.
Pokud některá rychlost vypadává, je to opotřebeným kolečkem a je potřeba ho vyměnit, zadupáváním větší silou jen ohnete tu vidličku a budete toho pak kupovat víc.
Nevím,jak to myslíš,ale pokud motor neběží,tak je normální, že nejde řadit.Musí se s tou motorkou pohnout dopředu a dozadu třeba.. při tom řazení mám na mysli.Když to neběží tak to nejde ani u modernějších motorek.To samý platí když jedeš a zastavíš třeba se 4kou nebo 3kou,tak pak jde blbě podřadit při už stojící motorce na jedničku..musel bys dát o kvalt dolů,pustit lehce spojku a hned zmáčknout a znova dokud nebude jednička.. anebo si už podřazovat postupně při zpomalování, když vím, že budu zastavovat.. Dělala mi to každá motorka..Ale záleží co tam máš ty za problém..co ti jako nejde?
Já bych řekl, že 1 se z neutrálu řadila nahoru. Frajeři to dělali patou a pokud byla funkční automatická spojka tak se ani nemusela mačkat páčka spojky. No a 2..3..4.. dolů přes neutrál. Neutrál byl podle mne mezi 1 a 2.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.