Nejste přihlášen/a.
Čaute, opravoval jsem průpich pneumatiky knotem, ale zatlačil jsem moc (zmrzlé ruce...) a knot zajel celý dovnitř pneumatiky a nešel vyndat. Je to velký problém, že zůstane uvnitř, než dojedu do servisu?
Samozřejmě jsem do díry dal jiný knot, ten už drží
onen knot je spíše oprava "na dojetí" - pak se musí v servisu pro bezpečnosti použít hříbek, který zevnitř 100%ně zajistí bezpečnost a stálost opravy.
aha, než jsem to uložil ... :D
Nicméně existujou pneuservisy kde vám gumu opraví knotem jako trvalou opravu, zvláště to dělají na starších gumách kde se jim to už nechce sundavat.
To je jen lenost a prasárna. Když knot na dálnici vylítne a do...š gumu i s ráfkem tak si koupíš nový a borec jen řekne to knotem nebylo, asi hřebík
Ale když vidim kvalitu servisů tak se nedivim že pneuservisy na tom jsou podobně.. Taky běžně utahujou rázovkou, i povolujou, mi s ní doj...i bezpečnostní klíč..
Netěsných knotů už jsem viděl dost a i s rychlým defektem na motorce ve vysoký rychlosti.. Opravdu to není trvalá oprava ale jen na dojetí do pneuservisu opravit to kvalitně = hříbkem. Trvám na tom že to je lenost pohodlnost prasárna a šetření na špatným místě. Nejhorší je že to dělaj i profíci jakože pohoda to drží, přitom v manuálu mají jasně napsaný že trvalá oprava to není. Pak svěř auto servisu když vědomě porušujou i základní věci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.