Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká motorka 125?

Od: rpt* odpovědí: 4 změna:

Zajímalo by mne, jakou motorku by ste doporučili do 125ccm a do 11kw .

Na větší váhu a do 30 000 děkuji...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

koji*
hodnocení

2x

tak přesně na tvý požadyvky nevím ale za 40 000 se dá koupit něco slušnějšího , já osobně bych brala jednu z těchto :

Cagiva mito 125 evo

ymaha yzf-r125

honda nsr 125r

Honda cbr 125rr

Jestli seš kluk měříš dejme tomu 180 cm a vážíš taky trochu víc tak cbrko určitě ne to je spíš pro menší kluky nebo pro holky . Já doporučuju yamahu ale tu pod 60 000 nekoupíš takže asi nsrko

rpt*
hodnocení

dejme tomu ta vyska pres 190...?

vertigo69*
hodnocení

0x

cbr tak max do 180 mam 178 a sem na tom dost naskladanej...do 30000 je nizka hranice, lae doporucoval bych yamaha XT 125

havel*
hodnocení

0x

tak jako seženeš ledacos ae ja bych doporučoval hondu varadero 125 dvouválec celkem silny a velky tak že to a nebo si vyber neco takovyho jako je yamaha dt/xt 125 do silničky moc nechod silnička je jen pro holky a nebo kluky "tintitka"=(maly)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]