Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak otevřít dveře Opel Vectra B

Od: doutnak® odpovědí: 9 změna:
Ahoj.Mám hloupý dotaz..Jak otevřít dveře spolujezdce na Vectře B, když centrál funguje pouze na levé straně a vnitřní kličkou dveře otevřít nejdou a zvenku není zámek pro klíč..? Někdo už se v tom vrtal a "čudlík" dveří je zapadlý v otvoru ( zkusím ho ještě čápovkama vytáhnout) Ničit tapec se mi nechce..

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Kdysy sem to auto měl problem s občas nezavírajícimi či otvírajícími zámky sem občas řešil dělaj to mikrospínače uvnitř zamku de to rozebrat a vyměnit
club-opel.cz/...
Tady jak ho vyndat z vozu
club-opel.cz/...
Co se týče zabouchlích dveří pokusil bych se demontovat tapec povolit a sundat vše co de na co je přístup pak se tam v míste toho tahla někde dostat a pokusit se za nej zatahnout a dveře otevřít

hodnocení

0x

Ten čudlík by sa vám mohol podariť vytiahnúť pomocou tenkej trubičky,napr z versatilky a silonu do nej nasunutého tak,že spravíte si slučku,ktorú nasunetie na ten čudlík a trubičkou to zatiahnete. Druhou možnosťou je do neho navrtať trochu malú dierku a do nej naskrutkovať skrutku do dreva a vytiahnúť.

B vectra má tuším plochej velkej čudlík

hodnocení

Už jsem to otevřel.. Slabé úzké kleštičky a ten plochej čudlík šel vytáhnout.. Teď už to pro změnu nejde zamknout..ale aspoň je to přístupný a nemusím ničit tapec*uspech*

Super, jestli máš nějaký prémiový vzácnější vzor tapecu, co by se na Vectru blbě sháněl, tak si zachránil vpodstatě tu nejdůležitější část. Borec *hej*

hodnocení

Teď nevím,jestli si ze mě děláš zádel.? Nevím jakej tapec spadá do prémiovek,ale proč bych vůbec měl nějakej shánět? To jako budou pak každej jinej jak od hnědočechů? Např.na Sharana je nemožný sehnat pěkný tapce a když,tak za nesmysl.. dělají to z papíru a všichni to maj olezlý jak psí pelech.Opelácký tapce jsou pěkný i po 25 létech..
Skoukni kable v prúchodce mezi dveřma a vyměn mikrospínače viz ten odkaz na návod a udělej veškery dveře
Jinak kdybys chtel nekde se mi valí opravenej zadni levej plně funkční zamek z vectry B co sem kdysy měl
hodnocení

Díky,zkouknu to.Levá strana chodí celá, pravá nejde vůbec.Mám ty zámky doma z Astry F,tak třeba to bude stejný, uvidíme..

ale proč bych vůbec měl nějakej shánět?

Většina tapců nejde sundat bez poškození na zavřenejch dveřích, který nejdou otevřít k vůli zámku.

A spousta lidí jsou prasata a urvou ho z těch dveří, aby je otevřeli a opravili zámek. Pak jim nezbývá nic jiného, než koupit tapec jiný a málo kdy se poštěstí najít krásný a stejný. Viz tvá připomínka s psím pelechem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]