Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zjistit kód k rádiu Opel

Od: doutnak® odpovědí: 18 změna:
Ahoj.Nevíte prosím někdo,jak zjistit kód k rádiu Opel..je to Blaupunkt car 300..ten dlouhý kód mám.. Díky moc za radu
Jak zjistit kód k rádiu Opel
Jak zjistit kód k rádiu Opel #2

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

mě to stálo 200kč, doporučuji a funguje - tady

hodnocení

2x

1859 nebo 5859

Zkus a dej vědět.

hodnocení

Díky moc.Pokud se to povede,tak dám vědět a odměna bude ;) Dnes jsem to nestihl.. doufám zítra..
hodnocení

Tak 1.pokus nevyšel 1859 není správně.A to druhý číslo zatím nemůžu zadat..nejde to prý se má hodinu čekat.. Takže zase zítra.. teď musím na odpolední
Jak zjistit kód k rádiu Opel #3

Vyzkoušej nejprve 2411. Je to ze starýho opel gm calculátoru.

Ty ostatní kody jsou blaupunktím calculátorem a ten u opelu nemusí sedět přesně.

hodnocení

Dobře.. Díky moc.Zítra zkusím.
hodnocení

Tak bohužel*bum* Nejde tam nic zadat..postup jsem dodržel,ale píše to furt 7 SAFE a v lepším případě jen SAFE.. Odpojil jsem i baterku na hodinu a pak stále jen 7 SAFE a nebo SAFE.. Nejde tam nic zadávat :(

Doutnáku, blaupunkty musíš podržet zapnuté na SAFE i 48 hodin, pokud zbyl jeden pokus.

Pokud je 7 pokusů, musíš čekat tuším 4 hodiny.

Rádio mě zapnuté déle. Auto hoď na nabíječku a nezapínej žádné spotřebiče krom rádia, které musí svítit SAFE.

Pak zadej 2411

hodnocení

Já s tím teď nejezdím..Tak to udělám jak píšeš..s tou nabíječkou to nechám zapnutý
hodnocení

Gumidku.. Už to hraje.. DÍKY! A co si přeješ za odměnu? Když jsem to sliboval

Jitrnici, kterou svět ještě neviděl *mnam*

13.12.21 09:50

*hledam*

hodnocení

Poslal jsem ti rovnou dvě jitrničky..A pozor na špejle*pivo*

hodnocení

Pokud by to někdo uměl,tak to pochopitelně nechci zadarmo ;)

hodnocení

0x

na to "SAVE" nebo 7 SAVE jsem našel třeba toto:"Zadal jsem 3x špatně kód a objevilo se 7 SAFE, jsem se dočetl že musím čekat asi 10 minut při zapnutém zapalování"

ale podle jednoho opláckého fora:

sedmicka znaci, ze mas uz jen sedm pokusu.. Po kazdem neuspesnem pokusu se zvetsuje cas kdy bude mozno znovu zkusit.. Na sedmy pokus uz to bude delat mozna i par hodin, takze nechat chvili zapnute, nebo s tim treba par dni jezdit..pokud kod znas, tak jej zadas snadno.. Dejme tomu, ze mas kod 0125Tak stiskni na radiu jednicku a namisto prvni pomlcky by se ti mela objevit nula.. Stiskni dvojku a namisto druhe pomlcky se ti objevi taky nula.. Stiskni jeste jednou a bude tam jednicka.. Pak stiskni 3x trojku a bude tam dvojka.. No a namisto ctvrte pomlcky se pise petka tak, ze stisknes sestkrat ctyrku..Az bude kod napsany, tak podrz AS, az to pipne a tot vse..

hodnocení

Díky.. Já už vím,jak to zadávat,ale musely by tam být ty "pomlčky" resp.. možnost zadávat..to ale nejde
jm
při zapnutém zapalování...
U fabie muselo být zapnuto rádio při zapalování 1 hodinu. Dal jsem na chytrou nabíječku a zapnul zapalování, po hodině se odblokování podařilo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]