Nejste přihlášen/a.
Vyzkoušej nejprve 2411. Je to ze starýho opel gm calculátoru.
Ty ostatní kody jsou blaupunktím calculátorem a ten u opelu nemusí sedět přesně.
Doutnáku, blaupunkty musíš podržet zapnuté na SAFE i 48 hodin, pokud zbyl jeden pokus.
Pokud je 7 pokusů, musíš čekat tuším 4 hodiny.
Rádio mě zapnuté déle. Auto hoď na nabíječku a nezapínej žádné spotřebiče krom rádia, které musí svítit SAFE.
Pak zadej 2411
na to "SAVE" nebo 7 SAVE jsem našel třeba toto:"Zadal jsem 3x špatně kód a objevilo se 7 SAFE, jsem se dočetl že musím čekat asi 10 minut při zapnutém zapalování"
ale podle jednoho opláckého fora:
sedmicka znaci, ze mas uz jen sedm pokusu.. Po kazdem neuspesnem pokusu se zvetsuje cas kdy bude mozno znovu zkusit.. Na sedmy pokus uz to bude delat mozna i par hodin, takze nechat chvili zapnute, nebo s tim treba par dni jezdit..pokud kod znas, tak jej zadas snadno.. Dejme tomu, ze mas kod 0125Tak stiskni na radiu jednicku a namisto prvni pomlcky by se ti mela objevit nula.. Stiskni dvojku a namisto druhe pomlcky se ti objevi taky nula.. Stiskni jeste jednou a bude tam jednicka.. Pak stiskni 3x trojku a bude tam dvojka.. No a namisto ctvrte pomlcky se pise petka tak, ze stisknes sestkrat ctyrku..Az bude kod napsany, tak podrz AS, az to pipne a tot vse..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.