Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odhlasit auto na nového majitele?

Od: pajk136 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, mám takový dotaz. Když někdo koupí od někoho auto, původní majitel ho na něj odhlásí a nový majitel ho nepřihlásí. Hrozí některému z nich postih? Před rokem jsem koupil škodovku a nepřihlásil ji, na ůřadě ve svém městě jsem se informoval a žádné auto na mě hlášené není, původní majitel je z jiného města. Auto je už sešrotované a doklad o ekolikvidaci nemám. Děkuji za odpověď.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

0x

:) Milanéééé, pokolikáté budeš na podobný dotaz odpovídat za tento týden? :D

pajk136 - mrkni do archivu. Toto se tu řeší 28527x do měsíce . *klik*

nespokojenyurednik
hodnocení

0x

postih Vám hrozí, budete zastřelen...a kdyby ne, pojišťovna si Vás časem najde a nedoplatíte se...:-P

sebod*

pajk136. Doufám, že sis už pročetl všechny příspěvky. Takže už víš, že ani pojišťovny se bát nemusíš - nic platit nebudeš. :)

hodnocení

0x
pajku, jak již kolegové napsali, vždy se najde řešení.
Ale na přesné stanovení situace je třeba mnoho dalších informací. Máte zájem?
ICQ 55180641

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]