Nejste přihlášen/a.
Mám Dacia Sandero II. Zbytečné platit za servis Renault, proto sám. Nemám asi očekávat někde dole výpustný kohout, že? Pozn: Naředěnou kapalinu jsem si už koupil. Díky.
Kompletní výměna chladicí kapaliny se dělal pouze na vojně - měnila se letní za zimní. Ale to ještě neznamená, že se ta stará vylévala. Pro normální auta za normálních podmínek je něco takového nesmyslné,
Komletní výměna jen na vojně? Za 20let v činné službě jse toto neviděl.Tedy je fakt že vodou chlazené jsem měl v jednotce jen TOPASy a poté pak PTS10 a MO634.
Pokud neni vypoušťák tak se shodí spodní hadice z chladiče. Jestli ale někdo nedokáže sám vymyslet takhle jednoduchou věc, tak je otázka jestli by se měl v autě hrabat... Dovedu si představit že naleje půlku potřebnýho objemu neodvzdušní to a po pěti kilometrech bude řešit zadřenej motor nebo aspoň upečenou hlavu...
Nebylo to zbytečný, ono nechat v systému bublinu takovou že nefuguje chlazení neni až tak složitý a motor s tim uvaříš rychle, stačí když auto začne řvát tak zrovna neni vhodný místo k zastavení tak ještě zkusíš dojet o kilometr dál
A kdo se musí ptát na základní věci, tak se dá předpokládat že složitější věci a hlavně špeky zmáklý nemá...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.