Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Když se ochladí rozsvítí se kontrolka motoru

Od: tomy odpovědí: 3 změna:
Ahoj mám Ford Focus 1.6 74kw 2003
Rozsvěcí se mi kontrolka motoru a auto zlenivý a má takový hlubší zvuk, výfuk ok svíčky nové olej a filtry taky
Když auto stojí v teple třeba garáži tak je vše ok ale když se dá ven tak se za chvíli rozsvítí kontrolka motoru a motor znění chod,dělalo to i v létě když bylo chladněji a když bylo teplo tak vše ok a kontrolka zhasla,a dělá to i teď v garáži dobrý a venku špatný
Čím to může být,že to takto reaguje na okolní teplotu? Děkuji za rady

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Třeba lambda.

hodnocení

0x

Mě takto blbnul na podzim a bylo to vadným čidlem rychlosti na převodovce. Ale souběžně u toho klesání výkonu a špatnému startování skákal tachometr.

Omrknul bych i čidlo teploty a vyčistil obtokový volnoběžný ventil. Na FF MK1 74kw je krásně přístupný

tomy
hodnocení

Tak nakonec byla špatná vstřikovací tryska

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma kontrolka motoru

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]