Nejste přihlášen/a.
Dobrý den ztrácí se my v autě chladící kapalina a neprojevuje se žádná skvrna pod autem.
Posunula o 1cm doleva nebo doprava?
BTW snad klesla či stoupla, né? Kapalina se neposunuje. Už jsi někdy viděl zprávy, že voda se v přehradě posunuje... hlavně že se obouváš do kamiho, ale sám píšeš nesmysly
Kolego Gumidku napsal to sice špatně ale pravdivě. Mně se taky v autech chladicí kapalina neztrácí jestli od výměny do výměny 0,2litru?Za 5 roků, G12.
Mě se taky neztrácí. Jestli do Felicie doleju 0,4 litru za 5 let, tak je to moc. A kdybych nedolil, tak za 5 let místo mezi riskama jsem na MIN. Vpohodě.
Ztráta tam je. Otázkou za jaký čas, což považuji za správné.
Jenda22 ,
zatím ses akorát ve všech tvých přihlouplých nenávistných reakcích na mne ztrapnil akorát ty sám.
Včetně této, kdy svými řečmi zároveň potvrzuješ pravdivost mého výroku a zároveň nadáváš, že není pravdivý.
Jelikož asi nechápeš, co mám na mysli, tak ti to opět rád vysvětlím:
Pakliže někdy zaregistruješ libovolný úbytek kapaliny, tak to znamená že se někde ztratila. Tudíž se ztráci.
I když je chladící systém v autě uzavřený, tak nikdy netěsní na 100,0000%. Chápeš? Ne? Nevadí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.