Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chladící kapalína

Od: tomast* odpovědí: 12 změna:

Dobrý den ztrácí se my v autě chladící kapalina a neprojevuje se žádná skvrna pod autem.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

xenofob
hodnocení

2x

zvedá se hladina oleje nad rysku? Prosakuje to ventilovám mechanismem a ředí to olej...

hodnocení

0x

Tak ji žere motor.

hodnocení

0x
Vono to nemusi bejt videt prohlidni dúkladně spoje hadic pak koukni na boky a rohy chladiče jestli tam neuvidíš stopy po fridexu
Dal múže prolinat vodní pumpa vetšinou je součastí rozvodú motoru a ty sou zadeklovaný
Po tom motoru bych šel jako poslední možnost

hodnocení

0x

Může být vadné/propálené těsnění pod hlavou válců. Voda teče do válců a jde jako pára výfukem ven. Běžné bylo u starších vozidel (Škoda 100, Škoda 120 ...). Je doporučující uvádět u jakého typu/prostředku, což zde nebývá zvykem.*cert* Jak potom radit?

kami123
hodnocení

0x

Ztrácí se úplně každému, jde o to, jakou rychlostí.

jenda22
Mozna ve vasem kostitrasu ale normalne ne. Za 4 roky se mi hladina posunula tak o 1 cm. Na druhem to same. Cili to lze povazovat za standardni stav. Kami zase pise domenky. Uz je cas zanecht pohadek v kazde rubrice. Nebo trpite dusevne a pak je to jasne. Jako bych cetl nektera prohlaseni vlady. Vymysly a po case se zapomene.

Posunula o 1cm doleva nebo doprava?

BTW snad klesla či stoupla, né? Kapalina se neposunuje. Už jsi někdy viděl zprávy, že voda se v přehradě posunuje... hlavně že se obouváš do kamiho, ale sám píšeš nesmysly :-D

Kolego Gumidku napsal to sice špatně ale pravdivě. Mně se taky v autech chladicí kapalina neztrácí jestli od výměny do výměny 0,2litru?Za 5 roků, G12.

Mě se taky neztrácí. Jestli do Felicie doleju 0,4 litru za 5 let, tak je to moc. A kdybych nedolil, tak za 5 let místo mezi riskama jsem na MIN. Vpohodě.

Ztráta tam je. Otázkou za jaký čas, což považuji za správné.

Otázkou za jaký čas, což považuji za správné.No právě, a "vo tom to je!"
04.12.21 09:40

;)

kami123

Jenda22 ,

zatím ses akorát ve všech tvých přihlouplých nenávistných reakcích na mne ztrapnil akorát ty sám.

Včetně této, kdy svými řečmi zároveň potvrzuješ pravdivost mého výroku a zároveň nadáváš, že není pravdivý.

Jelikož asi nechápeš, co mám na mysli, tak ti to opět rád vysvětlím:

Pakliže někdy zaregistruješ libovolný úbytek kapaliny, tak to znamená že se někde ztratila. Tudíž se ztráci.

I když je chladící systém v autě uzavřený, tak nikdy netěsní na 100,0000%. Chápeš? Ne? Nevadí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]