Zdravím, chci se zeptat…v lednu mi končí platnost STK a zajímalo by mě, kolik to dneska stojí komplet? Mám Fabii a v autoservise mi borec řekl, že si bere 3000,- a vše udělá, tak jestli je to normální cena? Díky
Teď jsem nechal dělat TK + emise na cliu, 2400kč včetně rozleštění světel. Po něm felicia, 2600kč včetně zatmelení a přestříkání děr v kastli ( to bylo překvápko, byla už na cestě na vrakáč, další dva roky bude jezdit ). Dám tip - koukněte, jestli nemáte poblíž učňák pro automechaniky, já dávám své střepy tam. Kluci se na tom učí a práci dělají slušnou, bo je mistr mlátí přes ruce a cena dobrá. Výměna oleje na cliu a filtrů - palivový, vzduchový, kabinový,materiál můj,cena 250kč...
Běžně jsem doposud platil 2000kč - předal jsem auto den před, mechanik si jej prošel a jen druhý den na TK. Pokud bylo něco před TK opravit , tak potom , při předání auta jsem doplatil. (P-106 1,1-40kW) Mazda Premacy 2,0DiTD 66kW-2500kč,
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.