Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cena TK + emise

Od: honza88 odpovědí: 13 změna:
Zdravím,
chci se zeptat…v lednu mi končí platnost STK a zajímalo by mě, kolik to dneska stojí komplet? Mám Fabii a v autoservise mi borec řekl, že si bere 3000,- a vše udělá, tak jestli je to normální cena?
Díky

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

10x

Ano, je to pro Vás pohodlnější a může se to vyplatit. Páč jemu vozidlo projde napoprvé, páč ví, jak to musí připravit.

Pokud technik něco přesto najde, jen mu to sdělí a on to opraví.

petrovic
hodnocení

10x

3000 za komplet, bez starosti je v pohode

hodnocení

2x

Teď jsem nechal dělat TK + emise na cliu, 2400kč včetně rozleštění světel. Po něm felicia, 2600kč včetně zatmelení a přestříkání děr v kastli ( to bylo překvápko, byla už na cestě na vrakáč, další dva roky bude jezdit ). Dám tip - koukněte, jestli nemáte poblíž učňák pro automechaniky, já dávám své střepy tam. Kluci se na tom učí a práci dělají slušnou, bo je mistr mlátí přes ruce a cena dobrá. Výměna oleje na cliu a filtrů - palivový, vzduchový, kabinový,materiál můj,cena 250kč...*tanec*

hodnocení

2x

dej mu ty 3 litry a neřeš to

věř mi že se to vyplatí budeš mít stk a nebudeš mít starosti ;)

hodnocení

1x

2100 já sám na Felicii. Auto top. Ale kdybych nebyl autoelektirkář/mechanik, tak jako neznalý laik za ten klid 3000 dám a je to hodně vpohodě cena.

au1
hodnocení

0x
sam za 2000, pres znamost 2500.trojka mne uz prijde dost. vypada to na 500 pro servisaka a 500 pro znamyho na stk bokem.

xx*
hodnocení

0x

TK - 1 050 Kč, emise 600 Kč.

Cena TK + emise

Ale chybí upozornění, že každá STK může mít jiné ceny!

Jako nástřel ale dobré!

hodnocení

0x

Běžně jsem doposud platil 2000kč - předal jsem auto den před, mechanik si jej prošel a jen druhý den na TK. Pokud bylo něco před TK opravit , tak potom , při předání auta jsem doplatil. (P-106 1,1-40kW) Mazda Premacy 2,0DiTD 66kW-2500kč,

hodnocení

0x

Naposledy jsem platil 3200, tedy revize + emise + STK. Ještě v tom byly nějaké drobnosti, už nevím jaké

bz*
hodnocení

0x

Pokud je AUTO benzínové - bezproblémové, (staré 6, 8 let) platím za STK + ME 1.250 ,-Kč

Pokud je AUTO benzínové - problémové, (staré 10-15 let) platím za STK + ME + X 2.000 ,-Kč

Pokud je AUTO naftové - bezproblémové, (staré 6, 8 let) platím za STK+ME 1.650,-Kč

Pokud je AUTO naftové - problémové, (staré 10-15 let) platím za STK + ME + X 2.500 ,- až 3.000,- Kč

X - neptejte se.

asd1
hodnocení

0x

Tady emise + TK 1700,-

Takže obecně 3k přes servis je přiměřená normální cena.

jurajjuraj*
hodnocení

0x

tak zalezi co na nem bude treba delat

u nas na stk stoji tk na osobni 850,- ,emise na benzin 600,-, plus si neco vezme servis za vyrizeni

pak zalezi co tam bude treba udelat ale to pochybuju ze bude v cene, to by musela byt charita

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]