Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přepis vozíku - doklady

Od: flip odpovědí: 12 změna:
Dobry den, marně hledám, na registr se mi nepodařilo dovolat. Potřebuji přepsat přívěsný vozík, mám protokol o úplně technické prohlídce, byla propadlá, nyní napraveno. Je nutné mít ještě protokol o evidenční prohlídce, nebo stačí ta úplná? Budou si ho nechávat nebo ho vrátí? Díky:)

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

k2
hodnocení

4x

Staci. Vrati.

hodnocení

3x

platí 30dní na převod, dokument Vám vrátí.

flip
hodnocení

Moc oběma díky!

hodnocení

0x

Nevolejte, zkuste si po imtenetu (pokud to u Vás jde) zaregistrovat termín-pokud nebude, jeďte tam s "voleje"! Jinak jak je psáno výše-jak TK tak EvK platí 30 dnů. Evidenční kontrola je VŽDY součástí pravidelné technické prohlídky!

Jen tak mimo, moje letošní zkušenosti z května a listopadu.Chtěl jsem zrušit-zapsat zánik vozidla-1.volný termín až za dva měsíce, jel jsem tam v deset dopoledne a ve 12:20 jsem byl doma. . V Brně jsem kupoval v ojetinu. Čekací lhůta=přijít před úřad (dle prodejce) v 5:00 a kdoví , zdali se to do once úředních hodin stihne. Jeli jsem do Třebíče a za 30minut vše hotovo a já jel zakoupeným aute v pohodě domů.

xenofob

zmocněnec přijde s přepisem na úřad , je tam 8 formulářů , neví který vyplnit...úřednice u přepážky pomáhá a trpělivě vysvětluje...když to konečně vyplní zjistí že nemá zelenou kartu...někam volá aby mu jí nekdo poslal na telefon...navíc má plnou moc od firmy, která jí má mít od další firmy / přišla prý na úřad datovou zprávou/ a k tomu tam má být ještě plná moc od leasingovky / bo auto bude na leasing/ ...ta třetí plná moc na leasing má 4 strany...proleasingovku to sepsala advokátní kancelář...za hodně penez hodne nesrozumitelného textu...někdo to musí přečíst aby zjistil kdo a koho k čemu zmocnil...ta druhá plná moc, která měla přijít datovou schránkou se hledá...v seznamu datových zpráv daného úřadu není...zmocněnec někam volá a na druhé straně mu někdo opakuje že datová zpráva byla odeslána před 2 hodinami a je dávno na úřadu...a že tam zřejme mají problém...takže uřednice u přepážky je kráva a tu plnou moc tam má...úřednice od přepážky se tedy ptá na identifikační číslo té datové zuprávy...zmocněnec opet někam volá a tam to ID číslo datové zprávy nikdo nezná...kráva-úřednice zjištuje s kým to zmocněnec mluví a zjišťuje že volá s nějakým autobazarem, který tu datovou zoprávu neposílal , je pouze zprostředkovatelem a mluvil s někým, kdo jtu datovou zporávu za firmu posílal...a ten někdo tvrdil že je už 2 hodiny na úřadu...na doporučení úřednice zmocněnec volá přímo do té firmy kerá datovou zprávu odeslala, tam je zaměstnakyně která se dušuje že datovou zprávu odeslala...načte si diručenku datové zprávy...čas doručení , ID číslo datové zprávy, adresát - magistrát HMPrahy...no kurva, MHM Prahy? ...ale zmocněnec je na přepážce v Berouně...Takže ano, plná moc byla zaslána, ale někam jinam a někom inému...a proč kurva do Prahy? No protože tam má firma, na kterou se bude vozidlo přepisovat sídlo... takže na registru kde je už 30 minut u přepážky zmocněnec který se dohaduje s úřednicí, PM není...Tak další kolo...plná moc bude odeslána znova, datovou schránkou, teď už na to správné registrační místo...odesláno...ta blbá kráva úřednice si mezitím bere jiné lidi, kteří tam čekají už hodinu...zmocněnec se dožaduje vedoucí...je tam od rána a na tomto úřadu mají nějaký problém, někdo v telefonu i vedoucí tvrdí, že tam poslal datovou schránkou plnou moc, ale kráva u přepážky tvrdí, že tam žádnou datovou zprávu s plnou mocí nevidí...vedoucí se snaží vše prověřit, volá na podatelnu, pak volá odeslateli datové zprávy...po 15 minutách a opakovaných dotazech na odesílatele zjišťuje, že odesílatel označil datovou zprávu jako DO VLASTNÍCH RUKOU...no a datová zpráva adresovaná do datové schránky města do vlastnch rukou je určena starostovi...ten zastupuje město...dokud starosta nepřijde z jednání a neotevře datovou zprávu a nepřepošle ji dolů, plná moc nebude k dispozici...cca 2.5 hodiny, zmocněnec odchází nasrán, evidenčí úkn nebyl proveden...to je digitalitace po česku...

Až na ty sprostá slova to je dobré čtení

asd1

Moc kouká na současnou televizi/ rádio, tam ty výrazy lítaj už naprosto běžně, takže sprostý to kdysi bejvávalo ale teď už neni... *smich* Taky sr. v televizi nemusim, ale buranská většina nás převálcuje..

Pak někteří píšou, abych to smazal. Kdyby to nebyl pravdivý příklad ze znalosti pana xenofoba, smáznul bych to. Protekce byla, je a bude.

xenofob

sorry jako, Milane, je mi 60 a mám s tím osobní zkušenosti...v dobách DI policie jsem stál 3,5 hodiny ve frontě na zápis tažného zařízení...otevřeno jedno okénko, měl jsem dojem, ža ta úřednice dělá všechno možné jen neregistruje...dokonce si dovolila pojídat po kouscích nejakou bagetu kterou měla v šuplíku...žádná informační tabule, žádné vysvětlivky, chaos...formulář mi dala u přepážky, než jsem to vyplnil vzala si jiného klienta...pak opět k přepážce...mám si prý zajet s autem na dvorek a počkat na technika...technik po půlhodine přišel, s baterkou a adaptérem na zkoušení zapojení světel...prý si jej zavolal nadřízený major něco řešit...proto dlouho čekám...pak zpět na přepážku...na žádost napsal...schvaluji použití koule iso 50...a ta úřednice prý to ted dopíše do dokladů...stojím potřetí u přepážky, další problém, je pozdě a nemají už kolky...peníze neberou...navíc na chodbu vychází z jakýchsi dveří major, který nám - čakajícím sděluje , že je pozdě a nebudeme odbaveni...máme jít domů a přijít za 2 dny...otevřeno jen v Po a St...naštěstí je po listopadu a jeden z čekajících se nebnojí a majora posílá slušně někam...tedy říká mu aby šel domů sám, když není schopen zorganizovat práci dvou techniků...major se schovává za dveře kanceláře...běžím do nejbližšího tabaku pro kolek...je pět hodin a ordinuje se do pěti...jdu počtvrté k přepážce s kolkem...paní úřednice vylepuje kolek a zapisuje informaci o kouli iso 50...v půl šesté jsem doma...půl dne dovolené a nervy v prdeli...úřednce kráva, major debil , tehcnik debil..kdo by měl pro úřednici a policsty lichotivý výraz, ať sem napíše, jaký...*smich*

Pane kolego, vážím si Vašich znalostí a zkušeností, ale zkuste se tolik nezlobit a vynechat sprostá slova. Taky pamatuji DI na VB a ochotu jejich občanských pracovnic. Ale dříve se nedalo stěžovat.

-------

Už se chystáte do důchodu? Za pár dní už končím a budu užívat důchodu.

xenofob

blashopřeju a přeju pevné zdraví ...snad se jednou také dočkám:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]