Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké vybrat spojkové lanko?

Od: lankospojky odpovědí: 7 změna:

Jsem tam zadal vinko a vyjel mi přesně typ auta na který ho potřebuji(PEUGEOT 206 Šikmá zadní část (2A/C) 1.1 i 44 kW) ale ten jejich filtr mi stejně vybral lanka různých tupů a délek, tak které mám vybrat? autodily-pema.cz/...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud byste sdělil typ motoru (je v ORV-TP ) (zřejmě to bude ) HDZ (nebo pokud víte tovární značení - TU1 ... ) pak dle tohoto jde určit oem číslo dílu a výběr dílu z eschopu bude snazší!

Nebo se obrátit na tento : autozet.cz majitel p.Tobolík -citroenář a pežoťák vám dle VIN vybere zašle správný díl

lankospojky
hodnocení

motor je HFX

nespekuluj a obrať se na toho pana Tobolíka, jak píše diesel, dej mu VIN kod a máš po starostech *palec* Ani nevíš, jak dobrou informaci jsi od diesela dostal. Ušetří ti to čas a nervy

Mělo by to být toto : TRW GCC1741 prostě všechny odpovídající OEM 2150 X3 (eventualita je pak ještě oem 2150 EC)Bez záruky! Z svc púeugeot by to bylo 100% ale takto tam může mít partsouq drobné chyby, tím spíše že PSA někdy mění díly dle série auta a motoru.

Boban-vy znáte eschop p.Tobolíka?

@diesel

neznám pana Tobolíka, ale doporučuješ ho ty, tak nemám pochyb. Dlouho vidím, že PSA znáš dobře

hodnocení

0x
Nejlepsi je to lanko zmerit. Podival bych se, jak je vedene, kolik ma kolem sebe prostoru, jestli by vadilo kdy y bylo delsi

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]