Nejste přihlášen/a.
Jsem tam zadal vinko a vyjel mi přesně typ auta na který ho potřebuji(PEUGEOT 206 Šikmá zadní část (2A/C) 1.1 i 44 kW) ale ten jejich filtr mi stejně vybral lanka různých tupů a délek, tak které mám vybrat? autodily-pema.cz/...
Pokud byste sdělil typ motoru (je v ORV-TP ) (zřejmě to bude ) HDZ (nebo pokud víte tovární značení - TU1 ... ) pak dle tohoto jde určit oem číslo dílu a výběr dílu z eschopu bude snazší!
Nebo se obrátit na tento : autozet.cz majitel p.Tobolík -citroenář a pežoťák vám dle VIN vybere zašle správný díl
nespekuluj a obrať se na toho pana Tobolíka, jak píše diesel, dej mu VIN kod a máš po starostech Ani nevíš, jak dobrou informaci jsi od diesela dostal. Ušetří ti to čas a nervy
Mělo by to být toto : TRW GCC1741 prostě všechny odpovídající OEM 2150 X3 (eventualita je pak ještě oem 2150 EC)Bez záruky! Z svc púeugeot by to bylo 100% ale takto tam může mít partsouq drobné chyby, tím spíše že PSA někdy mění díly dle série auta a motoru.
Boban-vy znáte eschop p.Tobolíka?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.