Zdravím, koupil jsem Audi 1.6 74kw 99 ročník. Bohužel se mi děje to že se mi samovolně spouštějí výstražné světla, jak za jízdy tak i při zamknutí auta. Měl někdo podobný problém?
Zádrhel by měl být s největší pravděpodobností a ze zkušeností spínač výstražných světel, neboť tam v něm se odehrává jejich přepínání a i elektronika blikání...
Audi 99 mají z největší pravděpodobností už tlačítko s aretací. Spínají pouze dva kontakty. Vše jde přes jednotku centrální elektriky. stejný princip je u Fabie 1.
Nejhorší je, že to stojí docela dost peněz... To už nemluvím, že jsem se setkal že i nový no-name byl vadný... Ale jestli tam níže píšeš, že u toho blikají i jiná světla, tak bych za to ruku do ohně už nedal...
Většinou u samodomo alarmů je někde nabastlená siréna. Takový černý amplionek. Zde nic nevidím.
Kolik má najeto? 300+? Varovky jsou jinak spínat a vypínat bez problémů?
tomasvotocek
210 nalitane a spínač je bezproblémový v zapínání a vypínání. Teď mi ale bylo řečeno sousedkou že blikali jak výstražné tak i klasické světla, takže ten alarm bude nejpravděpodobnější.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.