Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samovolné spouštění výstražných světel

Od: tomasvotocek odpovědí: 13 změna:
Zdravím, koupil jsem Audi 1.6 74kw 99 ročník. Bohužel se mi děje to že se mi samovolně spouštějí výstražné světla, jak za jízdy tak i při zamknutí auta. Měl někdo podobný problém?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zádrhel by měl být s největší pravděpodobností a ze zkušeností spínač výstražných světel, neboť tam v něm se odehrává jejich přepínání a i elektronika blikání...

Audi 99 mají z největší pravděpodobností už tlačítko s aretací. Spínají pouze dva kontakty. Vše jde přes jednotku centrální elektriky. stejný princip je u Fabie 1.

Tak jsem se díval na Kelly a teoreticky je tam spínač se 7 respektive 10 kontakty... Jednou jsem se s tím již setkal, že to takhle blblo...

Už jsem teď četl, že mu snad i blikají normální světla...

Tak to bude asi nějaký alarmový bastl?

tomasvotocek

Takže doporučujete to vyměnit?

Nejhorší je, že to stojí docela dost peněz... To už nemluvím, že jsem se setkal že i nový no-name byl vadný... Ale jestli tam níže píšeš, že u toho blikají i jiná světla, tak bych za to ruku do ohně už nedal...

hodnocení

0x

Není tam neorigo Alarm? Třeba Jablotron?

Vyfoť klíčky od auta s ovladačem.

tomasvotocek
hodnocení

Klíč je vybraný, takže to je pouze klíč bez dálkového ovládání

Vyfoť motorový prostor pod kapotou

tomasvotocek
hodnocení

Běžím to vyfotit
tomasvotocek
hodnocení

Je to bez baterie, je na nabíječce
Samovolné spouštění výstražných světel
Samovolné spouštění výstražných světel #2

Většinou u samodomo alarmů je někde nabastlená siréna. Takový černý amplionek. Zde nic nevidím.

Kolik má najeto? 300+? Varovky jsou jinak spínat a vypínat bez problémů?

tomasvotocek
hodnocení

210 nalitane a spínač je bezproblémový v zapínání a vypínání. Teď mi ale bylo řečeno sousedkou že blikali jak výstražné tak i klasické světla, takže ten alarm bude nejpravděpodobnější.

Rozeber si spodní půlku palubky nad pedály a kolem spínače světel. Většinou tam se to montuje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]