Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,nalil jsem omylem fridex do nádoby na ostřikování okna.Co s tím?Nestříká to asi moc husté.
Spodek vyndat nádržku a vylít to je dost obtížné.Neví někdo co ss tím?Díky Bob.
Jaké auto? Máš ostřikovač světel (šlo by to vystříkat rychleji).
Kup si dlouhou čirou hadičku cca 2mm a "přepadem odsaj nádobku".
Když by byla nouze nejvyšší
Ono když skončíš s vyvřelým motorem někde v horách na lesní cestě, kde nejbližší silnice je 10km pomaličkou jízdou...
člověk musí umět improvizovat.
Jednou jsem jel ze slovenska a celou cestu jsem za deště jako spolujezdec tahal za drát cya 6mm, který vedl durch kabinou zkrz okna ke stěračům a celou dobu taháním stíral, jelikož se u motorku zlomilo ramínko.
je nutné dát podnět Evropské komisi...ta už řešilam, naftu/benzin, černý kruh zelený čtverec..teď se mýže vrhnout na nádobku ostřikovačů a vyrovnávací nádržku chladící kapaliny...
Věřím že euroúředníci s platem 14.600 eur měsíčně jistě najdou způsub jak dalším EU nařízením odlišit ostřikovače od chlazení
Otevřeš haupnu odpojíš hadičku co vede k tryskám a vystříkáš to normálně čerpadýlkem ostřikovače do nějaký nádobky. Pořádně propláchnout (nalejt plnou nádobku a "zamíchat autem" a zase vystříkat, část můžeš vycucnout hadičkou abys to nemusel stříkat celý.. Nacucneš a pak teče samospádem, pozor glykol je jedovatý tak si nelokni (lepší nacucnout stříkačkou nebo balonkem). Kromě jedovatosti chladicí kapalina dělá čmouhy na okně a umí i poškodit lak..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.