Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Veterán jako daily car?

Od: jakubcisarik odpovědí: 18 změna:

Dobrý den,nedávno jsem koupil Ford Mustang gt350h 1966 s motorem 289 4.7L upraveným na výkon cca 400 koní a převodovkou 4stupnoví manual,a chtěl bych se zeptat jestli je blbej nápad mít tohle auto jako daily car,o benzín se nestarám na to mám ale nevím jestli je to blbej nápad nebo ne.

Předem děkuji za odpověd,a přehu hezký zbytek večera

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tyler
hodnocení

4x

Budete samozřejmě velice originální co se týče výběru "daily car", ale pokud se opravdu jedná o jedno z 1000 kusů a není to nějaký fake, toto auto bych zamknul na deset možných způsobů a nikomu bych ani nenaznačoval, že něco takového vlastním. 99,9% procent lidí si jen řekne pěkné auto, zbylých 0,01% už ví, kam ho odvezou, až ho čmajznou. Pokud s tímhle chcete machrovat denně, tu šanci nejspíš jen zvýšíte. Ale záleží na vás. Musí to být krásný zážitek vidět něco takového ještě jezdit po cestách.

hodnocení

3x

Se mi zdá, že poslední dobou se tu objevuje spousta dotazů lidí, kteří koupili anebo chtějí koupit muscle car. Pokud to jsou reální tazatelé, stávají se tyto vozy běžně dostupné a není problém je denně používat. Pokud ty dotazy jsou od jednoho týpka, co si vymýšlí, jde o kravinu a není co odpovědět. Vyberte si. Mmchdm, já běžně jezdím autem 56 let starým a nemám s tím problém. Jen tomu neříkám daily, ale běžné ježdění. Ani to nemám na veteránských notách...

doplněno 25.11.21 21:40:

A takovýto stroj opravdu nevlastním. Tyler to asi trefil...*palec2*

xenofob
hodnocení

2x

další hloupá a primitivní provokace, které se tady objevují téměř každý den...které by měl admin přeposílat na infolinku do bohnic...ještě se zeptej, zda máš chcát už před spaním ( večení moč) , nebo až ráno...( ranní moč)

tomaso
hodnocení

0x
Když napíšu že je to blbej nápad,tak s ním jako přestanes jezdit?
Svepravny asi jsi,když má řidičák...

hodnocení

0x

I ty kecko :-D

bz*
hodnocení

0x

MŮJ kamarád soudce měl Mercedes Veterán tak z 60 let s 8 válcovým motorem do V - 6,3 a než se oženil jezdil každý víkend na výlet okolo ČR někdy přes Rakousko či Slovensko. Po svatbě mu paní auto se spotřebou 23,5l/100km zakázala a tak auto prodal. Kdyby to prodal dnes, dostal by 20 násobek = 4.000.000,-Kč

Ono pane mohou existovat i jiné překážky.

A MŮJ kamarád truhlář zase jezdil bez dokladů a bez STK i pojištění několik let do práce.. časem i bez dobíjení a se ZAMRZLÝM motorem v zimě 5km do práce a zpět..A to auto vydrželo a na jaře roztálo a ještě ho DOBŘE prodal..heč..Je to vtipné a smutné zároveň..ale bohužel je to pravda..
max*
A kdyz mu to tedy zamrzlo, to prerizl jako remen a pak to kazdy 3 den nabijel?
Nebo jak vydrzel do jara a jak rozehral okna bez topeni? Hehe
bz*

@doutňák

Můj kamarád žije ve městě a kdybych napal, co má nyní, tak bych ho podepsal, protože takové auto má soudce jen 1. Zase úplná nepochopitelná sračka.

To o tom truhláři jak píšeš by prošlo na maximálně na nějaké vzdálené vesnici od civilizace a to i s tím, že kdyby do něho někdo nabořil zaplatí všechno i s úrokama. Napřed čkp a ta to bude vymáhat. Znám jednu takovou ves , kde jeden dělá v JZD a bydlí v chatové oblasti asi 3km takže nevjede na silnici a jede po polní cestě. Má feldu v naftě a lije tam naftu z traktoru. doklady ve věčném depozitu.

Včera mi odešla baterka ... béééééééééééé ... nechal jsem ji nabýt, po X hodinách jí jdu zkontrolovat, nabíječka ukazuje 75% já se RADUJI a najednou se rozsvítli všechny ledky a bylo po ní. (Dobíjením Ledky zhasínají). Tak nemám radost ... baterka stará 4 let +10 měsíců.

Maxi.. Řemen spadl sám, když pumpa byla zmrzlá..ano,baterku nabíjel a vozil dvě.Bylo to na vesnici a ráno pěkně lesem a zkratkama.Okna se dají polít teplou vodou..Taky polívám a nikdy mi sklo neruplo
max*

Tak ten remen a zamrznuti chapu, akorat mel stesti, ze vetsi mraz nerozvalil casem blok nebo neco neposkodil.

Teda to dobijeni muselo byt docela otravne. Jen nechapu, jak resil okna, kdyz opravdu prituhlo cely den, pokud to neohral vevnitr, tak to muselo byt cele omrzle.

Jasne, teplou vodu taky pouzivame, staci nalit z petky, jenze potom jedes a topeni to vysusi.

hodnocení

0x
Joo.Dovedu si tenhle starý kočár představit jako "dejly káru" proč ne.Takže jezdi,dokud to jezdí a neřeš voe.. Jeden místní mechanik je tak dobrý a šikovný, že si taky vozí hýždě pro rohlíky v Mustangu, bohužel o pár desítek let mladším.Vzhled nic moc a řev jak Felda bez auspufu... takže trapák..fakt trapák.. nemá mu to kdo chválit a obdivovat, protože takovej krám splyne s davem a okolními plečkami.. akorát zabere víc místa než dědek s Fábií.Ten tvůj aspoň vzbudí všude obdiv a každý se otočí.. Takže za mě.. jó! Jezdi s tím "FŠUDE" a "FURT"..
Taky jsem kdysi dělal parádu a cítil se jako machr s Mustangem.. bohužel to byl jen ten jednoválcový..*frajer* Jenže tenkrát na machrování stačil i ten.

Za mě se říkalo ještě dědek ve stodváce, pak dědek ve favoritu, dědek ve felicii, dnes dědek ve fabii a jaký dědek bude za 20 let? Dědek v Kodiaqu? :-D Čím budeme jezdit my, aby byla urážka dědek v Kodiaqu? :-D

...

Vlastně vím. V tom Kodiaqu, protože to už budu dědek i já za 20 let (v padesáti) :-D

max*
Tak za 20 let by mely byt ty vznasedla, veterany pak budou vse, co se plouzi po zemi. Jeden znamy ma motorku prase s tim vozikem vzadu, tedy trikolku.
Ale nechce mi ji prodat a i darovat, hihi.
Bych s tim jezdil vzdy na nakupy do Kaufu.
26.11.21 01:24

*frajer*

joudic*
no az zjisti ze vsude a furt znamena 1-2 tydny do kradeze, a pak bude mit daily bicykl

makk
hodnocení

0x

Záleží jak je auto registrované. Pokud má běžnou RZ, pak s ním můžete jezdit jak chcete, ale pokud má "V", tak takové auto není určeno k běžnému provozu. Ale těžko vám asi někdo dokáže, že s tím denně jezdíte do práce, vždy můžete říct, že jste se jel prostě jen projet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]