Nejste přihlášen/a.
Mercedes A140-rv.2000 po předním nárazu nestartuje,jen při plném plynu ale hned chcípne.Zapalovací cívky jsou nové,diagnostika nic neukázala.díky za radu
Pokud je auto po nárazu těch možností je bohužel spousta od poškozeného kabelu až po poškození ŘJ. Veškeré rady budou spíše hádání ,když ani nikdo neví jak byl náraz velký.
Např takto se taky projevuje vadné čidlo teploty , ale proč to by se při nárazu poškodilo, no možné je všechno. Evidentně to vypadá že tam jde více benzínu než je zdrávo.
ten náraz nebyl velký,byl do sněhové koule na silnici a ten zvuk při nastartování je jakoby bublavý
doplněno 27.04.10 13:19:kabely a ostatní je zkontrolováno..vše se zdá být v pořádku
ano hned po tom nárazu auto "chcíplo"
doplněno 27.04.10 13:31:vyskočila kapota a vše bylo plné sněhu
Bohužel ten sních mohl poškodit kakékoli čidlo. Když startujete jsou pak svíčky mokré a nebo suché? Zkoušeli jste jestli zapalování dává jiskru? Po zapnutí klíčkem zabzučí benz. čerpadlo?
svíčky jsou mokrý,zapalování jiskru dává a čerpadlo zabzučí.
doplněno 27.04.10 14:32:a při odpojení a následném zapojení baterie se ukáže na dispeji START ERROR a už to nenastartuju
Popsany problem - start na par sekund a zhasnuti a hlaska START ERROR ukazuji na problem s DAS - drive authorization system - protizlodejske opatreni Mercedesu. Presne timhle zpusobem se to projevuje.
Kazdopadne s touto zavadou je potreba jit do autorizovaneho servisu, pac je tenhle system kodovany a na odblokovani je na to potreba specialni naradicko...
Nicmene to nemusi byt jedina zavada. Start Error si stejne tak mohl vyvolat az po odpojeni baterie - a ted uz kvuli tomu nenastartujes, ale predtim uz mohla byt na motoru jina zavada, kvuli ktere Te neslo nastartovat ani predtim...
Kazdopadne servis to jisti.
tak už jsem našel to,kvůli čemu mi to po té vyndané baterii nenastartovalo už vůbec...měl jsem uvolněněj drátek u cívk.zapalování.Takže to ted opět pobublává i když se to nastartuje,nedrží to v otáčkách.Vypadá to na snímač polohy vačkové hřídele,protože jsem to odpojil a chová se to stejně jako když to je zapojený.Dá se to nějak proměřit?
doplněno 27.04.10 18:37:axus-jo je mi jasný,že by to chtělo do autor.servisu,ale mám tu smůlu,že kolem nic není.Jsem z Lounska a táhnout to do Varů nebo Prahy,Kladna...se mi vážně nechce.Ale vypadá,že mi nic asi nezbyde
chci napsat těm kdo mi tu byl ochoten pomoci-auto jsme dali k nám do Žatce,diagnostika nic neukázala a přišlo se na to,že je na několika místech prasklý sací potrubí.Takže autíčko už vrčí a já tu všem děkuju za snahu pomoci
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.