Nejste přihlášen/a.
Mám vybavu v základu,Tak to ju tak že to nemá,tak díky za odpověd.Dolil jsem směs a stříkam dál.Se divím právě že to nemá kontrolku,je pravda když otocím klíčkem a před startem se mi rozsvítí kontrolky tak jí tam nevidím,děkuji,
Se nediv, Schade má za příplatek spoustu běžných věcí.. Vzpomeň na Fobii Junior jakej to byl holobyt :D
tak já radši tu základní výbavu,pak meně elektroniky v autě.Před tím jsem měl tourana ve výbavě motor 1.4 tsi,To byl největší omyl chyba že jsem to koupil,motor výkonej ale pořád se pak jebal.Same opravy tak jsem to prodal,Auto přečidlovaný.Tak jsem koupil tuhle octavku dvojkovou faceflit combi,motor 1.6mpi,spokojenej.už nikdy Tsi.
Taky mám radší jednoduchý věci bez kurvítek.. Ale věci typu snímač hladiny ostřikovače mi nevadí - když nefunguje tak neni a nevadí to. Horší když padne do nouzáku kvůli každý kravině..
1,6 MPi - to sis moc nepomoh, ta ráda papá olej, dost žere a moc nejede.. Ono obecně Škodovka extra dobrý motory nemá.. Nejradši bych měl motor od Fiatu v kastli od Schade (kromě tvaru teda, posez jak do vany a blbej výhled nemusim) a podvozek z Forda :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.