Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Topení Alfa Romeo t. Spark 1.8 16v r.v. 2000

Od: jaroslavstunaj odpovědí: 2 změna:
Prosím o zaslání a radu na topení Alfa Romeo r.v.2000, 1.8 16 v . Topení fouká stále studené ale do radiátoru jde voda teplá nechápu proč se tak děje jsem již zoufalí, na tento váš email jsem již dvakrát psal ale bohužel bez odpovědi ,moc vás prosím o radu a katalogový list tohoto topení abych mohl ten problém pokud možno odstranit vřelí dík za váš čas a s pozdravem J.S. 67let

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

0x

Jdi po klapkách ventilace, bude tam směrování vzduchu mimo výměník/ přes výměník..

Nouzově pro řidiče to jde řešit vyhřívanou sedačkou Aroso Vyhřívaný p/...

hodnocení

0x
Jak píše asd. Jsou to klapky. Mně seklapky občas samy prenastavují, když je ventilátor vypnutý. Přenastavují se periodicky proto, aby nezatuhly.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]