Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odcizení německých průkazu, přihlášení auta z dovozu

Od: honza21* odpovědí: 3 změna:
Zdravím.
Stala se mi nemilá věc, odcizili mi z auta z dovozu z Německa většinu dokladů (oba technický průkazy) a pár věcí z auta, ale o ty mi nejde, věci jako kupní smlouvu a papír z dekry mám, jde mi hlavně o to jak zažádat u auta z dovozu o duplikáty technických průkazů, kde o to zažádat atd..

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

0x

Prekérka.. V Německu a mám pocit že musí vyžádat němčour který byl v tom techničáku...

honza21*
hodnocení

No to je průser protože předchozí majitel po koupi přestal komunikovat
xenofob

pokud umíš německy podívej se na web spolkového úřadu pro dopravu...vystavení velkého TP trvá cca měsíc, myslím že nejdříve informace o ztrátě dokladů musí být 14 dní zveřejněna na jejich webu, kam se mohou podívat leasingovky banky uverove společnosti atd...a pokud se nidko neozve s tím že má TP v držení lze na kterémkoliv úřadu požádat o vystavení duplikátů...

nebo si napiš žádost o informaci přímo tam, na www.kba.de...já tam běžně píšu dotazy a tak do 14 dní mi vždy někdo odpoví, nebo mi dají odkazy na konrétní informace na jejich webu

nevo si najdi weby komerčních firem které v nemecku dělají za peníze zprosředkovatele podobných služeb

a pamatuj, vaše auto není trezor

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]