Nejste přihlášen/a.
Koupil jsem před měsícem zachovalou octavii 2, všechno v pohodě kromě akumulátoru(řikal, že je na výměnu tak jsem se podíval). Je tam nějaká varta a je trochu nafouklá odpojená měla 12.7V. Všiml jsem si že v boxu pro baterii byl polystyren+nějaká deka na tom, šlo to těžko dolů a pod polysterenem bylo cosi lepkávého..šlo to jen odstranovačem nálepek a čističem na vše+kartáč. Asi vyteklá baterie z dřívjejška..
Z akumulátoru šli 3 kapky asi baterie teče, plusovej káblík je trochu opálenej na pár místech. PROSÍM Jak se mohlo stát, že baterie vytekla a ten kábl je takto spálenej? Je to tak tak skoro na ty dráty, je na tom vrstva bílého, ale otřel jsem to a je to v pohodě, na dráty to není. Mám ten plusovej kabel vyměnit? Výměna vypadá jednoduše.
Kabel i při intenzivní jízde nijak nehřeje, ani akumulator.
Ta nafouklá varta už asi nění safe používat, že? Netekla moc, po týdnu ježdění tři kapky.
Díky za rady
Dobijení jsem měřil na baterii.
14-14.10V na volno bez všeho.
13V se vším co jsem zapl
13.8V se vším + 2000 otáček
Hodil jsem tam o 10ah větší exide, snad poslouží. Pán na prodejně mi ji změřil, má 12.49V, ptal jsem se proč nemá 12.7V a prej je to ještě v pohodě. 12.2-12.7 říkal, že je rozmezí. Vyrobena je před 8 měsíci
Nevim jak O2, ale na Fordu se odpojením zresetuje ŘJ a musí se znova načítat adaptace.. U FF1,6 74 kW je postup studený motor nastartovat, ca 3 minuty vonoběh, 2 minuty 1200 ot a pak ca 8 km ve všech režimech otáček včetně vytočení k omezovači..
14,6 je moc, tam bude v háji regulátor alternátoru.. těch 14,4 púředtim bylo spíš přechoďákem na kontaktech nebo v baterce.. To ti bude dobíjet do plynování, podle mne příčina proč ta předchozí baterka prdla..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.