Dobrý den, Chtěl bych se zeptat na otázku, která se objevuje všude možně poměrně často, ale nalezl jsem na ni mnoho různých odpovědí, proto se zeptám ještě zde: Pravé zadní kolo v pomaleji projížděných zatáčkách občas houká/píská, ale není to úplně vždy.. někdy se to ozývá i při pomalé manipulaci s autem, třeba při parkování..po rozjetí na vyšší rychlost to přestává.. zdá se mi, že na to má vliv i sešlápnutí brzdového pedálu, které to houkání dokáže přerušit, v malé rychlosti. Co by to mohlo být? Před dvěma lety se ozývaly o něco jiné zvuky, hlavně drhnutí při brzdění, ale jak jsem auto rozjezdil, tohle přestalo. Teď to však začíná dělat tohle a zdá se mi, že je to horší v aktuálním počasí, kdy je ráno pod nulou. V servisu jsem byl za 2 roky 2x s něčím jiným a když jsem upozorňoval i na tohle,nikdy mi nebylo schopni nic říct, možná špatný výběr servisu kdy se na to ani nepodívali.
Schodit kolo u kteryho to piská kouknout jestli se neopíra krycí plech o kotouč Pak rozebrat brzdu kouknout v jakym stavu sou desky Rozebrat to rozhejbat desky musi jit volne plovouci šrouby musíjit volně - jestli sto delal před 2mi roky bude to dle mě pěkně zatuhlí A naposled bych šel po ložisku možna už to má za sebou Většinou poznaš tak že se ten zvuk mění když projiždíš zatačky v jedný to řve víc v druhý mín či vúbec
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.