Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Chtěl bych se zeptat na otázku, která se objevuje všude možně poměrně často, ale nalezl jsem na ni mnoho různých odpovědí, proto se zeptám ještě zde:
Pravé zadní kolo v pomaleji projížděných zatáčkách občas houká/píská, ale není to úplně vždy.. někdy se to ozývá i při pomalé manipulaci s autem, třeba při parkování..po rozjetí na vyšší rychlost to přestává.. zdá se mi, že na to má vliv i sešlápnutí brzdového pedálu, které to houkání dokáže přerušit, v malé rychlosti. Co by to mohlo být? Před dvěma lety se ozývaly o něco jiné zvuky, hlavně drhnutí při brzdění, ale jak jsem auto rozjezdil, tohle přestalo. Teď to však začíná dělat tohle a zdá se mi, že je to horší v aktuálním počasí, kdy je ráno pod nulou. V servisu jsem byl za 2 roky 2x s něčím jiným a když jsem upozorňoval i na tohle,nikdy mi nebylo schopni nic říct, možná špatný výběr servisu kdy se na to ani nepodívali.
Chtěl bych se zeptat na otázku, která se objevuje všude možně poměrně často, ale nalezl jsem na ni mnoho různých odpovědí, proto se zeptám ještě zde:
Pravé zadní kolo v pomaleji projížděných zatáčkách občas houká/píská, ale není to úplně vždy.. někdy se to ozývá i při pomalé manipulaci s autem, třeba při parkování..po rozjetí na vyšší rychlost to přestává.. zdá se mi, že na to má vliv i sešlápnutí brzdového pedálu, které to houkání dokáže přerušit, v malé rychlosti. Co by to mohlo být? Před dvěma lety se ozývaly o něco jiné zvuky, hlavně drhnutí při brzdění, ale jak jsem auto rozjezdil, tohle přestalo. Teď to však začíná dělat tohle a zdá se mi, že je to horší v aktuálním počasí, kdy je ráno pod nulou. V servisu jsem byl za 2 roky 2x s něčím jiným a když jsem upozorňoval i na tohle,nikdy mi nebylo schopni nic říct, možná špatný výběr servisu kdy se na to ani nepodívali.
2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
1x
Pak rozebrat brzdu kouknout v jakym stavu sou desky
Rozebrat to rozhejbat desky musi jit volne plovouci šrouby musíjit volně - jestli sto delal před 2mi roky bude to dle mě pěkně zatuhlí
A naposled bych šel po ložisku možna už to má za sebou
Většinou poznaš tak že se ten zvuk mění když projiždíš zatačky v jedný to řve víc v druhý mín či vúbec
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]