Ahoj.Čtu tady o paní,co ztratila klíč od starého Mégana.Já mám starého Sharana a klíče mám dva..ALE odemknout a zamknout to jde jen origo ovladačem! Klíčem to už nejde . Možná kufr,ale nevím.Otazka zní.. Vyrobí mi někdo někde náhradní ovladač dle originálu? Co bude levnější? Náhradní ovladač,anebo v případě jeho ztráty vyjde levněji vyměnit zámky? Rady typu..vyhodit auto by mě taky napadly
Díky .Zní to jednoduše,ale já si nic nenakóduju..bo to neumím ani tomu nerozumím.Můžu se mrknout na net,jestli se to prodává,ale obávám se, že to nemá nikde označení.. už jsem to rozebíral kvůli dřívější nefunkčnosti a opravil to ze součástí ovladače od autorádia (jedno tlačítko pasovalo..resp.ta vodivá vrstva).. zvenku je to ošmatlaný a uvnitř nic značené nebylo..znalec by to asi poznal.. já možná podle vzhledu a tvaru..pádýlko zčíhnu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.