Vybírám nové auto. Doma jsme se shodli, že zkusíme koupit nové v tom nižším segmentu, dokud ještě jsou. Nároky nemáme takřka žádné, snad spolehlivost a jednoduchá údržba/servis. Jezdíme nákupy, na chatu a 1x ročně do Německa. Jsme tři vyžle, dohromady dáme 120 kg. Dacia Sandero - líbí se mi design, výbava i možnost LPG. Bojím se, že to bude stále Dacia, nedodělek, u kterého se pořád něco kazí. Mitsubishi Space star - je mi sympatické jak jednoduché ale dobře udělané auto to je, tam snad není co zkazit, k Japoncům mám i vyšší důvěru. Mínusy: opravdu nepěkný interiér, malý zavazadlový prostor. Říkám, když to auto bude spolehlivé a nebudu do toho dodatečně vrážet moc peněz budu spokojený.
Pokud mluvíte o spolehlivosti, tak určitě ne Dacia Sandero, nabízím vám toto. Jsou i za dobrou cenu. Mám také vůz této značky a jsem spokojen. Můžete se podívat i na různé recenze.
k2
Jaky konkretni problem se spolehlivosti ma Sandero 3. generace? V cem konkretne je i20 lepsi?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.