Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké pořádné zimní pneu pro Focus MK1

Od: boban® odpovědí: 7 změna:

nějaké pořádné hrabáky, je třeba vyjíždět v zimě neudržovaný, zasněžený kopec

Co říkáte na tohle?

1) Continental Winte/...

2) Vranik HPL 4 195//...

3) Vranik W PRO 195//...

na hodnocení na heurece moc nedám pač většina hodnotících jsou kokůtci, co hodnotí, aniž by ještě vyzkoušeli

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

4x

Na hrabačky v hlubokým kolem vesnice ty Vraníky super, na cokoliv jinýho voser a na dálnici i vyloženě o hubu.

Do hlubšího sněhu, hlubší vody a na spotřebu jsou lepší užší 185 na 14, na ujetej sníh, námrazy, sucho, zatáčky 195 na 15

Výborná je TS 870, i ta 860 - nejlepší gumy na námrazách na jakých jsem jel, pak GY ultragrip, ty mi na sněu přišly i lepší.. Ani jedny nemaj zásadní slabinu..

Sava/ Debica - koncern GY, jejich starší typ.. Na sněhu/ ledu jedny z absolutně nejlepších, na vodě horší, rychle se ojíždí (jednou tak rychle než ty prémiovky..)

Vzledem k tomu jak jmá MK1 lehkej motor a furt hrabe, tak dej to nejlepší.. Rozdíl v ceně se zaplatí na spotřebě a životnosti, pokud ti teda auto za jednu zimu už neshnije :D

Dobrý jsou i Fuldy Montero..

hodnocení

1x

Vraník pořádnej drapák sněhu je, ale do města není. Je hlučnej. Na dálnici vůbec.

hodnocení

A co trenhle Vraník?

Vranik W PRO 195//...

Já jezdil vraníky asi 3 dny na firemním autě. Takže ti nemůžu fundovaně odpovědět.;)

Osobně protektory nechci, ale na sněhu jsou fakt drapáky (hluboký sníh nejezdím, takže pro mě nemají smysl).

el
hodnocení

1x
Mám vraníky už podruhé, sice teď jen na hnané nápravě a celkem paráda co se týče trakce na sněhu a ledu.
Je to typ s technologii "green Diamond" nebo obdobně.
Plusem může být i vyšší vzorek (kolem 1cm)
Mínus je opravdu vyšší hlučnost, jezdím s tím jen po okolí tam mi to tolik nevadí.
Osobně mám mírnou nedůvěru k tomu že guma už byla předtím použita a neni úplně nová.
Na novější auto bych si to asi už nedal a koupil bych nějaké pneu osvědčené značky, dle recenzí.
Při malém denním nájezdu v náročných zimních podmínkách za ty peníze dobrý...

hodnocení

0x
Každý si ty Vraníky chválí..teda každý,kdo má problémy s vysokým sněhem a bydlí na horách.Na asfaltu a dálnici to bude hlučet a hučet.. Záleží, jestli jsi ochotný přijmout kompromis.Všiml jsem si, že Vraník kopíruje dezén vzorku od jiných značek.. Navíc není levnější o dost než nová guma! Takže asi si kup nové zimáky od aspoň trochu známé značky a řid se asi jen podle toho,jestli vzorek vypadá dost "traktorovitě" :)

hodnocení

A co pneu Sava|?

Sava Eskimo S3+ 1/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]