Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
mám starší auto (Škoda Octavia, 1999). Při tankování (různé pumpy) nemůžu pistoli zmáčknout a nechat téct naftu. Hned se mi to vypne. Tak musím pistoli držet zmáčknutou a mít ji zasunutou do nádrže jen trochu, jinak se mi to pořád vypíná. Ani nemůžu tankovat na plný proud. Je to tím, že modernější nádrže jsou jiné a u novějších aut to lidem funguje lépe?
Díky.
A proč se tedy na stojanech píše-psalo se-zasuňte výdejní pistoli aby fungovalo integrované odsávání par?
to Vypínání skoro jistě nedělá tlak výparů paliva ale pěnění paliva hned za ústím pistole! Je potřeba najít správnou pozici aby palivo "stříkalo rovnou do trubky k nádrži a netříštilo se o její stěny!
Také jsem nadával na blonýnu u stojanu ONO v Plzni na domažlické, tankovala asi 10 minut...mačkala mačkala mačkala...když odjela a přišel jsem na řadu, zjistil jsem tankovací pistole je poškozena...zkus jiný stojan
Odvzdušnění mají všechna auta-dokonce toto bylo i na pístu (Jawa50)
zde je zřejmě přiscpané -což by ale dělalo problém za jízdy, spíše chce nalézt polohu ve které to funguje-na 106 mi také při prvním tankování, ale benálu, pistole neustále vypínala, než jsem našel její správnou polohu!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.