Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tlumiče Fabia 3

Od: nunik odpovědí: 2 změna:
Už jste někdo měnil tlumiče na Fabii 3, popřípadě v kolika km? Mám na nich asi 105000 a už mlátí na nerovnestech, asi už je nechám vyměnit. Ještě jsem nechal změřit účinnost, a můj dojem se potvrdil, přední 50% a 51%, zadní 40% a 37%. Najeto většinou na okreskách. Odešly brzy nebo je to po 100000 km možné?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

105tkm na našich cestách (asi jak kde) je možná docela rekord. Já měnil na Feldě ve 86tkm (ale nejezdila každý den, proto i ten malý nájez).

Nemlátí spíše čepy nebo stabilizační tyčky? Ty odejdou dříve. Nebo horní uložení tlumičů?

To měření na třepačce je +/- orientační. Stačí blbě nafoukané gumy kol a výsledek je zkreslen.

Skvělá poznámka. Pokud jsou pneu podhustene, tak system vyhodnotí tlumič jako lepší než ve skutečnosti je

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]