Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Deaktivace airbagu

Od: udo5® odpovědí: 10 změna:

Suzuki swift rv 2003 ,obsah 995. Nevíte jak vyřadit airback u spolujezdce aby to řj nepoznala a aby nehlásila chybu. Odpojení konektoru to asi nevyřeěí ,to řj právě pozná.Jedině tam místo airbagu vřadit nějaký odpor-ale jaký .Hledal jsem tam nějaký vypínač ,bud jsem ho nenašel nebo tam není.Potřebuji na sedačku přidělat autosedačku -vajíčko.

Dík.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

2x

Vypínač bývá z boku na palubce, na klíč a otočit..

Jaký je důvod mít vajíčko vepředu? Děcko tě slyší i vzadu a vepředu za jízdy na něj čumí jen debil..

Vyřazený bag - při nehodě a zranění tě pojišťovna vyfakuje. A nějaký přepínání je o hubu že tam dáš vajíčko a psi nevšimneš protože nebude žádná signalizace..

Matky se za jízdy malují, kojí, hrají z děckem a málo kdy řídí a sledují provoz. Osobní zkušenost, když jsem jezdil každé ráno do zaměstnání. Vím o 6 případech.

hodnocení

0x
Ja davam odpor 2 ohmy nebo mi dobře funguje 12V/5W žarovka tkzv. celosklo
Kontrolka pokud by se kvuli odpojenemu begu rozsvítila tak zhasnout diagem
hodnocení

Opravdu jen 2 ohmy?

ano 2 ohmy

mužeš si ten beg odpojit a změřit ho

hodnocení

0x

Já s tím laboroval v diagu. Zobrazil jsem si pytle v bloku hodnot a točil jsem trimrem tak dlouho, až se airbag přihlásil. Pak jsem hodnotu odporu nechal a připojil nastálo.

hodnocení

Prosím o hodnotu trimru .Zkusím oba pokusy.

2-4 ohmy. Každý to má trošku jinak

hodnocení

0x

Neverim, ze to nejde vypnut normalne, tj otocenim kluca. Moje Suzuki to ma zboku, ked sa otvoria dvere spolujazdca.

Asi podle výbavy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]