Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomoc:Sviti kontrolka APC a auto nestartuje

Od: pavl odpovědí: 11 změna:
Zdravim vas, sviti mi na palubce kontrolka APC a nejde nastartovat, muze nekdo poradit? Moc dekuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Na palubce skůtru, koloběžky nebo náklaďáku?

Výrobce vozu, model, rok, motorizace, najeté km.

...

APC neznám, EPC bych věděl.

pavl
Jde o automobil v.polo,ano pretukla jsem se samozrejmne jde o epc, 2003, najeto 55 455km,mnohokrat dekuji za vas cas a odpoved

Nepíšete motorizaci (netuším proč, asi nerad odpovídáte na dotazy, ale díky tomu máte nejasnou odpověď), ale pravděpodobně je plynový pedál jen potenciometr a klapka na sání je řízena servem (příkladem: jako u všech vozů Škoda Fabia 1). Tedy elektronická regulace plynovým pedálem.

Zde chybná komunikace pedálu s klapkou.

Je potřeba diagnostika. EPC kontrolku totiž rozsvěcuje i chyba brzdových světel nebo čidlo teploty.

kami123
hodnocení

0x

Točí se startér?

Zkus to ještě jednou a zkontroluj jestli je tam palivo.

pavl
hodnocení

0x
Nejde to, motor ani neskytne...
kami123

Dej to do servisu.

pavl
hodnocení

0x
Diky za radu

hodnocení

0x

co třeba vybitá baterie

co zkusit jinou baterii nebo kamaráda se start kabelama

pavl
hodnocení

0x
Moc dekuji za reakci a snahu poradit... Jj zkusim baterii dobit, ale kdyby to bylo pouze v te baterii, je mozne ze mi zustane svitit kontrolka EPC? A ted uz sviti i další..kontrolka motoru. No zkusim sehnat nejdrive nabijecku autob., pak nabit a u toho se budu 10hod.modlit

pavl
hodnocení

0x
Moc dekuji za odpoved i gumidkovi

1. Nabij baterku a klidně ji odpoj po dobu nabíjení od vozu, ať se smáznou případně sporadické závady.

2. diag

;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma auto nestartuje
Otázky na téma nestartuje auto

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]