Na tom obrázku toho moc nevidím, ale kód určitě není od výrobce napsaný na rádiu, takže to 23...(dál nepřečtu) určitě kód není. Ten býval napsaný v manuálu.
buda
Kód mam zvlášť napsaný a ten nefunguje podle čísla je prej k tomuhle radiu ale nefunguje zkusím dát jeste jinou fotku
buda
18.11.21 23:18
makk
Aha, takže ta fotka tam byla kvůli výrobnímu číslu. Pokud vím, tak autorádia odblokovávají v servisech (v zahraničí i na benzínce) po prokázání, že auto skutečně patří vám. Případně existují weby, kde lze kód získat. Některá autorádia se prý odemknou i dvěma nulami, ale pozor, některá zas mají omezený počet pokusů a pak se neodemknou ani správným kódem (to může být váš případ).
A dělá to co? Píše to code2 nebo error nebo vůbec nereaguje...? To číslo pod Blaupunkt je celé? K PC se dostanu tak odpoledne, ale třeba přijde dřív @gumidek
buda
Píše mě to ze kod není správný a na to mi hned ubide pokus a jinak celkove mam jen dva pokusy Jinak to číslo pod Blaupunkt je celé
Díky za radu, ale na te strance z odkazu už jsem byl zaplatit jsem 350 kc poslali mě kód ale ten kód nefunguje. Odkázali mě na odborníky že originál kód někdo pozměnil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.