Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odblokování radia

Od: buda odpovědí: 11 změna:
Dobrý večer, prosím o pomoc s odblokování radia kod mam ale ten nefunguje
Odblokování radia

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

makk
hodnocení

0x

Na tom obrázku toho moc nevidím, ale kód určitě není od výrobce napsaný na rádiu, takže to 23...(dál nepřečtu) určitě kód není. Ten býval napsaný v manuálu.

buda
hodnocení

Kód mam zvlášť napsaný a ten nefunguje podle čísla je prej k tomuhle radiu ale nefunguje zkusím dát jeste jinou fotku
Odblokování radia #2
buda
18.11.21 23:18
hodnocení

Odblokování radia #3
makk

Aha, takže ta fotka tam byla kvůli výrobnímu číslu. Pokud vím, tak autorádia odblokovávají v servisech (v zahraničí i na benzínce) po prokázání, že auto skutečně patří vám. Případně existují weby, kde lze kód získat. Některá autorádia se prý odemknou i dvěma nulami, ale pozor, některá zas mají omezený počet pokusů a pak se neodemknou ani správným kódem (to může být váš případ).

hodnocení

0x
A zadáváte kód správně?
buda
hodnocení

Ano zadávám nedělám to poprvé

jm
hodnocení

0x
A dělá to co? Píše to code2 nebo error nebo vůbec nereaguje...? To číslo pod Blaupunkt je celé?
K PC se dostanu tak odpoledne, ale třeba přijde dřív @gumidek
buda
hodnocení

Píše mě to ze kod není správný a na to mi hned ubide pokus a jinak celkove mam jen dva pokusy
Jinak to číslo pod Blaupunkt je celé

To číslo je pozměněno. Je přelepen štítek.

Asi někdo přehlád dump v eeprom z jiného rádia. Tudíž nelze se orientovat dle ser. no.

Jedině vyčíst eepromku. To se u těchto rádií stejně dělá z 80% při získávání kódu.

hodnocení

0x

já tohle řešil nedávno a vyřešil za 200kč na jednom z odkazu

tady koukněte a někde dole tam je *palec*

buda
hodnocení

Díky za radu, ale na te strance z odkazu už jsem byl zaplatit jsem 350 kc poslali mě kód ale ten kód nefunguje. Odkázali mě na odborníky že originál kód někdo pozměnil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]