Nejste přihlášen/a.
Stačí aditivace VIF, opravdu čistí (tim jsou obvykle aditivovaný prémiový benzíny). 95 bez biosložky má Čepro, víc oktanů pokud na to nemáš motor nemá význam..
@asd1
myšlíš přesně tento VIF?
není lepší nakupovat prémiové 100 oktanové benzíny? Když tu kolega píše, že jeho mechanik má 3 flašky kde je benzín a v té flašce, kde je natural 95 tak z toho se stává rosolová hmota, nejsem si jist, jestli aditivum VIF tento natural 95 před degenerací uchrání.
Jinak by bylo dobrý, aby sis tu udělal registraci, jako má mnoho jiných, ať se ti dá poslat tady na poradte soukromá zpráva a tak
Jo tenhle.
Biosložky v benzínu se celkem rychle rozkládají a tvoří pryskyřičný usazeniny, pokud to dlouho stojí tak to rádo přicpe trysky v karburátoru (klasika zahradní stroje uložený přes zimu s benzínem = lepší vyjet do sucha), ale že by to ve flašce zrosolovatělo celý nevěřim, spíš to trošku vylepšil aby měl co ukazovat VIF ty lepidla rozpouští a funguje i jako stabilizátor paliva že se rozkládají pomaleji, takže do sekaček pil atd. je vhodný..
Prémiový paliva jsou zbytečně drahý, vifko bohatě stačí 1ml na litr a udělá to stejnou službu, 100 oktanů když motor je na 95 moc nevyužiješ. Do sekaček stačí 95 od Čepra (maj bez bio) a do toho vifko je vhodný - zlepšuje mazivost benzínu a rozpouští karbony = čistej motor. Dlouhodobě se mi to osvědčilo, hlavně na autě furt původní lambdy i kat (250kkm), svíce ideální barva, jede nežere volnoběh nekolísá na emisích prakticky ideální hodnoty.. Benál leju podle ceny, nejvíc ONO takže s biosložkama, v autě si mi to rozložit nestihne Do pily čepro 95 bez bio + VIF, olej do toho míchám až na práci a jen co se vyřeže do dvou týdnů..
Registraci mám (asd) ale nechce se mi přihlašovat, je to tu poradna pro všechny tak nevidim důvod pro SZ
Můj servisák mi doporučil tankovat EVO100. Velmi jednoduše - má v dílně tři PETky, jednu se starým benzínem, jednu s novým a jednu s tím lepším. Rozdíl je opravdu markantní, po nějaké době se z toho výborného 95 oktanového benzínu stane rosolovitý hnus. A počítám-li, že to mám v nádrži třebas půl roku, tak to asi není dobré. Takže už opravdu tankuju 100 oktanů.
No v prvé řadě paliva od Shellu nepovažuju za premiovku. Ať jsem na netu hledal jakékoliv testy, tak vždycky byl s kvalitou na chvostu. Na Benzině beru Effectu, Vervu jsem zkusil jednou a upřímně jsem za těch 5 Kč na litr nebo kolik si nechali připlatit nepoznal rozdíl (moje auto je samozřejmě certifikováno pro N95). Krom Benziny valím ještě low-costy (Tank ONO, Prim, Globus, Makro... prostě co se v okolí naskytne a je šance že tam lidi ve velkém jezdí), tam si přidávám VIF a prémiovku z toho tak mám asi za 0,3Kč/l příplatek. V podstatě jsem nikdy nikde nezaznamenal žádný kvalitativní rozdíl a to ani oproti tankování na zahraničních pumpách.
Kvalitu ale poznat nemůžeš.
Asi posuzuješ spotřebu paliva.
Předmětem tématu je ale také udržování čistoty vstřiků a spalovacího prostoru...
Testy jsem nikdy nedělal, ale viděl jsem srovnávací výsledky po rozebrání motoru, kde přínos vidět byl.
.
Řeknu to asi takto:
Mám dvě auta - primární a záložní.
Záložní je atmosfera na LPG s nepřímým střikem. 118Kw/2,3l.
- Tam je mi to celkem jedno. Kvůli LPG mu ale sem tam premium dopřeju.
Primární je turbo s přímým vstřikem. 176kW/2l.
LPG kvůli přímovstřiku NE.
Používat do něj horší benzín než nejlepší po ruce považuji za hloupé a neprozřetelné.
Netvrdím , že to občas neudělám. (např u zlodějů 1,90Eur/l a více)
Shell, Benzina, = čepro + přísada = o ničem
Tank ono, Tesco, Globus, Makro, = čepro, PHM, který se rychle točí a nečumí v nádrži 3 měsíce, protože tam MAJÍ NARVÁNO ZÁKAZNÍKY
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.