Nejste přihlášen/a.
mohli třeba dělat i jiné úkony, pokud jste neřešil jen tu nápravu, např. výměna nebo oprava přepínacích páček pod volantem...
Už se mi stalo, že mi tam narvali volant na tisícihran snad o 5° bokem - abych jel rovně, musel jsem mít volant nakřivo ... v každém případě je to velmi nepříjemná jízda- "reklamujte"
Do čepů se na přední nápravě obvykle hrabe a pak se geo musí zkontrolovat jestli si sedly přesně jak byly..
Vypovídá to o kvalitě servisu - klidně by tě nechali odjet s rozhozenou geometrií (která někdy umí během pár tisíc km sežrat nový gumy na vyhazov)
Podobná kvalitka se tam dá předpokládat celkově, takže utahovací momenty, zničený klouby tyček stabilizátoru, blbě sesazený ložisko tlumiče a podobný "drobnosti"...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.