Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Volant nakřivo

Od: kindatom odpovědí: 4 změna:
Dobrý den,
mám problém, po výměně všech tlumičů jsem si všimnul, že nemám volant rovně, ale je doleva. Před výměnou byla geometrie OK, a volant taky v pohodě, nyní dělaná nebyla, prý když se nerozebírají čepy není třeba. Raději na ní ale zajedu, aby se to srovnalo. Ale vrtá mě v hlavě, jak to mohli rozhodit. Nevíte někdo, čím by to mohlo být, co by mohlo být špatně?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Uplně normálně. Vrtali se v tom a rozhodili geometrii. Není co řešit, zajet na geometrii a bude to OK.

hodnocení

0x

mohli třeba dělat i jiné úkony, pokud jste neřešil jen tu nápravu, např. výměna nebo oprava přepínacích páček pod volantem...

Už se mi stalo, že mi tam narvali volant na tisícihran snad o 5° bokem - abych jel rovně, musel jsem mít volant nakřivo :( ... v každém případě je to velmi nepříjemná jízda- "reklamujte"

kindatom
hodnocení

Nic jiného se nedělalo, s volantem se nehýbalo. Jen tlumiče a nechával jsem vyměnit olej v převodovce.

asd1
hodnocení

0x

Do čepů se na přední nápravě obvykle hrabe a pak se geo musí zkontrolovat jestli si sedly přesně jak byly..

Vypovídá to o kvalitě servisu - klidně by tě nechali odjet s rozhozenou geometrií (která někdy umí během pár tisíc km sežrat nový gumy na vyhazov) *ua*

Podobná kvalitka se tam dá předpokládat celkově, takže utahovací momenty, zničený klouby tyček stabilizátoru, blbě sesazený ložisko tlumiče a podobný "drobnosti"...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]