Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opravny zaplaty duše l ve spreji

Od: raketa odpovědí: 7 změna:

dobrý den, zajímalo by měl..zdali se dá koupit pro opravu píchlého kola na autě opravný tmel ve sprey pro auta, jako se prodává na kola. a kolik tak asi stoji..

díky moc za radu. :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Koupit se to dá už od cca 120kc.. Bývá tam napsáno do rozměru např.14" nebo 16" atd.Pozor! Nevozit v zimě v autě- nebude to moc fungovat, když to přemrzne-vlastní zkušenost.Musí to být v teple-TY SPREJE.Ale jinak to funguje.. Použil už jsem to několikrát.Kompresory s náplní nevím, nezkoušel jsem.Ty asi nebude nikdo tahat z auta do tepla.. třeba mají jinou náplň, nevím.Ale oproti spreji jsou dost drahé.

kami123
hodnocení

0x

Ano.

Jsou různé druhy a ceny.

často v sadě s kompresorem.

hodnocení

0x

Při normálním defektu funguje, ale procvaknutý plášť u bezdušovky to nevyřeší.

používám u auta i u motorky , velikost dle velikosti opravovaného kola

asd1
hodnocení

0x

Dá se, ale je to jen nouzovka na dojetí a pak v pneuservisu tě budou milovat *smich*

Navíc obvykla než zastavíš z větší rychlosti tak máš gumu na hadry a to už moc nezalepíš *smich*

= nesmysl dobrý jen jako legislativnberlička abys nemusel vozit rezervu (u aut kde je opravná sada legální)

hodnocení

0x
Já to používám právě obvykle po čerstvé "praci" pneuservisů.Neočistí disk a guma netěsní.Každý den je nutné to celé foukat.Naaplikuju tam toto a je klid..Obvykle už není potřeba to řešit..Vyndavat rezervu, když není v kufru,ale zespod auta je lahůdka.Obzvlášť, když prší a máš čisté oblečení.Na malé vpichy je to super
asd1

Tohle řešim reklamací ať si to předělaj, resp. dávám tam kde ráfek čistí / celkově dělají pečlivě..

Jj rezerva zespoda je super, hlavně když pár let nemažeš šroub a zarezne to *ua*

Na malý průpichy OK, ale zablemcá to gumu a beztak jí musíš sundat a dát hříbek.. Spreje nejsou na trvalou opravu, ani knoty.

Na sprejích i knotech jsem jezdil i několik let.Ale je pravda že po dálnici nejezdím prakticky vůbec..A REKLAMACE.. Už nemám na to nervy.. Párkrát jsem jim to šel omlatit o hlavu,ale mám jen jedny nervy.. Už bych musel řvát a nadávat..tak radši zkouším další a další servisy..nebo ty spreje:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]