Čau, mám fabia 1 rs Když jedu po nerovnostech ozývá se z předního levého kola cinkáni nebo bouchání nwm jak to popsat, sundal jsem kolo, zkontroloval stabilizaci tyče, které jsou ok. Jediné čeho jsem si všimnul bylo řízení, u kola ten šroub v gumičce se mi zdál ulomený, protože nebyl chycený na pevno a dalo se s tou tyčkou řízení pootočit. Je to závada, když to není na pevno nebo je to ok a musím hledat chybu jinde. Diky
Čep řízení drží těhlici pro jízdu. Když jí nebude přidržovat, tak ti kolo zatočí doplna do podběhu a jsi v pangejtu nebo v autě naproti.
3:47 nevíš, jak funguje zatáčení u auta?
max*
Gumidku, nekteri lide jsou vazne neuveritelni a pokouseji osud. Proste jsou zavady, ktere musim opravit urgentne, nakonec i z cestou to bude jen hodina casu. Pokud nekomu huci treba lozisko a jezdi jen pres mesto pomalu, ten muze byt v klidu, tam to muze hucet i 10 tisic kilometru. Ale rizeni, brzy, alternator, to musi delat hned, ne cekat, az to prestane jet. Btw: ted jsem prave upekl turecky chleba a neni to vubec spatne. Jsem proste talent! Hehe. (ne primo peceny, ale na panvi)
No šroub v gumičce se da pootočit ja bych řek že je to normální je to kloub a ten nemúže bejt na pevno a musí mít určitý pohyb Pokud je v haji poznaš tak že zvedneš kolo zalomcuješ kolem z leva doprava a zprava do leva pokud ucejtiš vúli je čep v haji Navic čep vrže klepe necinká To cinkání koukni jestli se ti dole v misce předního tlumiče neválí kousek ulomený pružiny
Máš pravdu gumidku, ďábel asi myslel vymontovaný čep z tehlice který vyzkouší. Gumidku, jsou i čepy řízení které nejsou dobře utaženy protože při demontáži čepy vydávají z oka tehlice kladivem a na poškozený závit čepu jim ty matice jdou zpět dost těžko, někdy to narvou jen tak přes závit>matice nedrží
No jestli se mu vagla čep řízení v těhlici tak by to musel cejtit na volantu a pokud to ma jak píše i možna prasklý čemuž nevěřim protože to by vyskočilo a uz si davno někde rozbil hubu
Dable, ona ta matice může být nasroubovana jen zčásti na závit čepu řízení. Je to jak píšu, při rozebrání čepu od tehlice do těch závitů čepů mlátí kladivem zespoda, zboku, poškodí závit hasàkama a podobně
asd1
jj asi tak, milujeme prasata v servisech
Popis nejasný, ale tyčkou řízení pootočit jde protože na obou koncích má kulový čep. Volnej kužel v těhlici by mu chrastil jak sviňa...
Tazatel tozhle se hledá rukoměrem nejlíp ve dvou - jeden houpe autem, lomcuje kolem, točí volantem tam - zpět atd. a druhej osahá kde je vakl..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.