Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Vlastním Škodu Fabiu III 1,2 TSI 81kw (2014), s autem jezdím každý den, několikrát týdně delši trasy, se startovaním nikdy problém nebyl, ale dnes zničeho nic se mi auto nastartovat nepodařilo. Na autobaterii jsem v klidovém stavu naměřil 10,3V, což mi přijde divné na to, že baterie ještě den před tím normálně startovala, vlastně mezi tím prvním startem byl odstup pouze 8 hodin než mi skončila směna. Vše bylo vypnuto takže nevím jak by se baterie mohla takto rychle vybít. Doma po nabití si baterie chviličku drži kolem 12,4V, avšak na autonabíječce i po několika hodinách nabíjení je stále jeden proužek a baterie dál nabít nejde ba naopak ta hodnota o to víc klesá. Baterie je značky Moll je to EFB baterie jejiž hodnoty jsou 59A 320A. Je opravdu závada jen na baterii, nebo myslíte, že jde o něco jiného? Jinak auto po roztlačení nastartuje, Moc díky za rady
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.