Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Daewo Matiz

Od: vladislava* odpovědí: 4 změna:

Prosím o radu,vloni jsem koupila v bazaru tohle auto r.výroby 2001 a doteď sloužilo.Jeden den nastartuji,druhý den né.Nakoupila jsem nové svíčky,kabely do rozdělovače,vyměnila olej a filtr a stále problémy se startováním.Baterii mám koupenou vloni zn.BOSCH.Vše vypínám,takže baterii nevybíjím a dnes opět ani škyt*zed*Pomáhají známí,ale asi bych měla jít do servisu.

Díky moc za radu!

PS.Nepište ,abych ho dala pryč*nevi*na jiné nemám.

Daewo Matiz

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No, netřeba hned dávat auto pryč! Ale zkuste popsat, co to vlastně dělá, když chcete startovat - točí se starter? Nebo to aspoň cvakne?

ar*
hodnocení

0x

Co to přesně dělá při startování? Startér točí nebo jen cvaká a nebo vůbec nic? To je nejprve podstatné vědět.

cyril*
hodnocení

0x

Vaše úvaha o servisu bude tím nejlepším řešením. A pokud stojíte o radu, tak si nechte do zakázkového listu zapsat Vámi popisovanou závadu nebo problém, který potřebujete odstranit a ne to, co Vám doporučí napsat v servisu jako předpokládanou závadu. Vyhnete se tím do budoucna mnohým problémům.

hodnocení

0x

Moje máti má Matize a když jí přestal startovat, tak měla KO spínací skříňku. Má tam ted tlačítko a startuje tím - klíčkem do polohy jedna a pak drží tlačítko, skříňka byla dost drahá..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]