Nejste přihlášen/a.
Dobrý den ,budu objednavat brzdy na Tourana 2016, 2.0TDI 110KW motor DFGA potřebuji poradit jaké brzdy mám koupit,sřejmě asi ATE ,na předku jsou 312mm ale na zadku nevím jestli jsou 272 nebo 300mm,nebo jaké brzdy doporučíte vin WVGZZZ1TZHW010631.
zřejmě (pardón)
Tak je změř, ne? Ale bez diagnostiky kvůli elektrické ručce zadek nevyměníš.
Ta ručka se musí opravdu "připravit" přes diagnostiku (pístek zajede úplně do třmenu) a po výměně destiček zase nastavit základní polohu.
Že by si to chtěl ověřit podle VIN? Např. jestlil to neni napadený kutilem a tuzingem..
Mmch. ATE se mi neosvětčily, kotouče OK ale obložení tvrdý hodně žralo kotouče a hlavně v soli tvořilo klouzavou vrstvu, tak to po dni stání brzdilo hodně blbě, muselo se to nejdřív obrzdit (rez na kotouči to nebyla), TRW nebo Textar je lepší, jen dost špiní ale to mi nevadí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.