Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

1.9 tdi 96kw netáhne od spodu

Od: ssendit odpovědí: 1 změna:
Zdravím. Koupil jsem si nedávno audi a4 b6 1.9 tdi 96kw. Od začátku se mi zdálo, že to auto pořádně táhne až od cca 2700 otáček. Vrhl jsem se na kontrolu podtlaků a opravdu nějaké podtlaky měly poslední jeden cm hadičky prasklý napůl. Zkrátil jsem hadičky a auto přestalo táhnout úplně a jelo v nouzáku. Zjistil jsem že mi vypadly dvě podtlakové hadičky z těch naůstků. Takže mi zbyly dvě hadičky a dva naustky. Když jsem je zapojil (nevěděl jsem který patří kam, bylo to všechno na jednom místě) auto jelo v nouzáku, když jsem je přehodil auto táhlo konečně odspodu jak táhnout 96kw má. Pokaždé ale když jsem šlápl na plyn, ozývá se takové pištění, jakoby pískání turba ale trvá to vždy jen třeba jednu, dvě vteřiny když razantně šlápnu na plyn, jindy to nedělá. No a teď po třech týdnech to táhne úplně stejně jKo když jsem ji koupil a někdy dokonce turbo nesepne vůbec a na dvojku než to vytočím na 50/kmh trvá strašně dlouho. Podtlakové hadičky jsem kontroloval, regulace turba chodí nádherně, hadice dosedají na sebe pěkně, ta egr klapka není zaseklá a už netuším po čem mám jít.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Nespolehlivý reg. ventil turba, přidřená regulace turba ( variabilní lopatky), mikroprasklina membrány ovládání regulace..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]