Čaute Nechal jsem si čistit auto z důvodu že se prodává ale ty sedačky jsou pořád Mokré.. myslíte že by pomohlo přímotop třeba na 5 hod to tam dát a nebo je to blbost?
No když už, tak bych tam dal teplovzdušný ventilátor.
Ale jak už jsem zde psal - často všechny své auta čistím mokrým vysavačem, přičemž vodou nešetřím. Jenže - takto činím v letních hicech, kdy je auto za pár hodin vysušené.
Dělat to při teplotách kolem nuly mi přijde - no řekněme - lehce nepředvídavé.
Na ty přímotopy a ventilátory velkej pozor uz sem viděl auta i kvuli tomu hořet S tim vysušením v tomto počasí bude asi problém viděl bych to na teplou garáž otebřený dveře a trpělivost Ja si ted na aute opravoval sedadlo řidiče daval sem jinej molitan sedaku a mel blbej napad ho kapku pod sprchou vydrbat No 3 dny v panelaku na topeni a furt misty mokrej Nakonec sem to u znamího na chate daly nad kamna a přikladali a přikladali dva dny a šlo se na výměnu
Tabletou vysusis tak mozna mokrou ponozku. Garaz, otevrit dvere od auta, postavit k ním normalni ventilator a nechat pul dne. Nebo nechat na zahrade s otevrenymi okny a pustenym topenim naplno. Pripadne zajed do automycky v garazich obchodnich center, maji na to pokud vim vysousec, ale bude to drahe. Kazdopadne pokud to nechas par dni byt, tak to zacne pekne smrdet a budes to nechavat cistit znova a jestli tomu chces nejak honem pomoct a nemas zadnou z uvedenych moznosti, tak si vem papirove uterky, rozloz je na sedacku a opirej se o to vsi silou, nasajou dost. Stejne tak vysavac pod velkym tlakem tu vodu trochu vytahne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.