Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mp3 v autorádiu značka?a bude hrát?

Od: charger® odpovědí: 2 změna:
Ahoj
Dlouho jsem nepoužívá MP3 jako já bych si chtěl zapojit do rádia a moje otázka zní když tam pustím písničku a skončí bude hrát hned další abych tam nemusel zase nic na cvakavat?
A jestlise někdo v tom ještě v dnešní době vyzná jaká značka je dobrá třeba díky a pěkný den přeji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No, možná by stálo za to přeformulovat dotaz do češtiny, případně jiného, srozumitelného jazyka.

Pokud to správně chápu, sháníte autorádio s mp3. Takové jsou dnes snad všechny, od číňanů za pár stovek až po origo rádia od automobilek. Nicméně - všechny umí přehrávat jeden soubor za druhým, mnohé umí třeba přehrávání napřeskáčku, playlisty a pod. Není třeba v tom hledat vědu

Ovšem někdy je problém, že autorádio neumí otevřít složky (a podsložky), takže všechny písničky musí být v základním adresáři. Ale to je asi jen komplikace při kopírování písniček na flešku (kartu), jinak automatické přehrávání písniček po sobě fungovalo myslím vždycky.

I když je fakt, že jsem to už pár let neřešil, tak je možné, že tento problém dnešní rádia nemají.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]