Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Blikající spirála na žhavení

Od: nojo* odpovědí: 3 změna:
Prosím radu - ví te někdo co by mohlo být za problém na golfu 4 rok 2003, 1.9 TDI.
JEDNA SE O TO ŽE PO NASTARTOVÁNÍ MI ZAČNE BLIKAT KONTROLKA ORANŽOVÁ SPIRALKA, JAKO PŘI NAHŘÍVANÍ KRÁTCE PO STARTU. JENŽE BLIKA MI CDLOU CESTU KLIDNĚ I HODINU JIZDY. DLE INTERNETU JSEM VYMĚNIL BRZDOVÝ ČIDLO ALE FURT TO SAMÉ. NEMÁM MOMENTÁLNĚ NA TO PLATIT AUTOMECHANIKA - ME ZKUŠENOSTI S NIMI ZATÍM VŽDY NEGATIVNÍ,, PORAĎTE

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Kdysi dávno jsem měl Boru, také mi to blikalo. Kroužil jsem kolem auta a zjistil, že mi nejde některá žárovka vzadu, asi brzda. Po výměně blikání spirály žhavení přestalo. Připouštím náhodu, ale zkontrolujte to...*nevi*

hodnocení

1x
Stačí aby ti nesvítilo jedno brzdovy světlo a už to dokáže blikat
Pak musíš na diagnostiku a ta ti poví proč to bliká neb je tam vice možností co to múže dělat

nojo*
hodnocení

Všem děkuji za odpověď,, našel jsem dvě bouchlé žárovky který dělaly skrat. Vyměnil a vše vrčí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]