Zdravím chci se zeptat, praskl mi obal převodovky kvůli čepu v diferenciálu někde jsem slyšel že se musí přeobložit spojka. Tak se chci zeptat proč z jakého důvodu a jestli je to pravda. Děkuji za odpověď doplněno 05.11.21 19:08: Jedná se o vw golf 4 1.8t 110kw
Pokud ti spojka neklouzala neni dúvod ji přeobkládat Ja bych zvažil jestli nedat komplet celou novou sadu spojky i z dvouhmotou když už budeš davat jinou převodovku Ja mám načipovaný tdi a cela léta jezdim bez problémú se seriovou spojkou Jo jestli si trhač asfaltu čemuž by ten rozlítlej diferak i odpovídal tak si nech spojku přeobložit HDS vydrží víc
Záleži na stave spojky,či nedošlo k jej poškodeniu pri zaseknutí diferenciálu. Minule som videl jednu rozbitú prevodovku,sice z octávie,ktorá mala rozbitý diferenciál. Došlo ku vypadnutiu zaisťovacej pérovky na kolíku satelitu diferenciála,ktorý sa vysunul a rozbil celý obal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.