Zdravim, nedavno jsem zde daval otazku ohledne plavani Rapida, coz jsem nakonec vyresil. Byla vule v zadnich silentblocich prednich ramen, takze nyni je vse ok, ale rad bych jeste poprosil o kontrolu zvuku motoru, zda je vse ok?
youtu.be/... Aktualne je najeto 149tis a na motoru jsou nove vstrikovace a nove vstrikovaci cerpadlo. Prijde mi, ze po vymene je to mozna trosku vic slyset, kdyz se venku ochladi, ale mozna jsem jen paranoidni a zda se mi to. Na videu je motor zahraty na provozni teplotu po cca 25km jizde. Olej 90st, voda tez. doplněno 05.11.21 19:35: Jedno rano jsem nemohl nastartovat, takze auto odtazeno a verdikt, ze cerpadlo nedosahlo spravneho tlaku… takze rozborka a bylo zjisteni poskozeni a vyfrezovani sponami, takze doslo k poskozeni vsech vstrikovacu a musela se udelat kompletne palivova soustava.
Aha. Nebudu Vám kazit radost z auta,ale mě to přijde málo km na vymleté čerpadlo.Tím ale nezpochybňuji, že to není možné.Příbuznému se to stalo na BMW při opravdových 160tkm.Holt už se dneska šetří napříč značkami..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.