Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zní motor dobře? 1.6TDI CR 85kW CXMA

Od: yohned odpovědí: 3 změna:
Zdravim, nedavno jsem zde daval otazku ohledne plavani Rapida, coz jsem nakonec vyresil. Byla vule v zadnich silentblocich prednich ramen, takze nyni je vse ok, ale rad bych jeste poprosil o kontrolu zvuku motoru, zda je vse ok?

youtu.be/...
Aktualne je najeto 149tis a na motoru jsou nove vstrikovace a nove vstrikovaci cerpadlo. Prijde mi, ze po vymene je to mozna trosku vic slyset, kdyz se venku ochladi, ale mozna jsem jen paranoidni a zda se mi to.
Na videu je motor zahraty na provozni teplotu po cca 25km jizde. Olej 90st, voda tez.
doplněno 05.11.21 19:35: Jedno rano jsem nemohl nastartovat, takze auto odtazeno a verdikt, ze cerpadlo nedosahlo spravneho tlaku… takze rozborka a bylo zjisteni poskozeni a vyfrezovani sponami, takze doslo k poskozeni vsech vstrikovacu a musela se udelat kompletne palivova soustava.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Ano.Zní to dobře.Proč se měnily vstřikovače a čerpadlo? Při tak malém nájezdu? Kdo určil, že je potřeba tyto věci měnit?

hodnocení

0x
Aha. Nebudu Vám kazit radost z auta,ale mě to přijde málo km na vymleté čerpadlo.Tím ale nezpochybňuji, že to není možné.Příbuznému se to stalo na BMW při opravdových 160tkm.Holt už se dneska šetří napříč značkami..:(

hodnocení

0x

Zvuk motora sa nahráva pri otvorenej kapote a v jeho blízkosti,nie v kabíne kde je to tlmené a prenášajú sa vibrácie.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]