Já s tím jezdil, asi týden. Ovšem měl jsem trochu jiný problém, motor se nikdy nezahřál na provoz. teplotu. Když jsem však chvíli stál na místě, teplota letěla ihned nahoru. Ale bylo to v zimě a jen krátké trasy. Navíc s autem, jehož hodnota nebyla vysoká. Je třeba si být naprosto jistý funkčností ventilátoru u chladiče (i čidla). A čím dřív provedete výměnu, tím líp. Termostat byl možná i levnější než 5L značkové směsi do ostřikovačů, výměna na 5-10 minut. I uvařit brambory je složitější.
tyler
Samozřejmě, že to nejbezpečnější, co lze poradit, je auto nepoužívat do výměny termostatu a to z mnoha různých a logických důvodů..
Ja bych stim nejezdil jednou to nevychytaš upečeš to jak bábovku a místo opravy za cca 1500 dle typu vozu muže to byt min či vic v tom budeš 15 a víc tisíc za zničenej motor A to by mi za to fakt nestálo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.