Nejste přihlášen/a.
Měl jsem podobný problém. Peugeot 206 1.2 44 kw, benzin, výroba 2/2002. Palivoměr neukazoval (nerozsvicel) rezervu, pak mě to nechalo bez benzínu uprostřed města. Verze všech rádoby odborníků byla, že je vadný snímač na čerpadle v nádrži. Čerpadlo jsem sehnal na vrakáči za 500,-Kč, jinak i druhovýroba za 4.800,-Kč. Vymontovat šlo bez problémů přes víko po zadním sedadle, žádné vyndavání nádrže. Zkrátím to, namontované čerpadlo z vrakáče, u kterého před tím automechanik proměřil snímač hladiny dělalo to samé. Pak jsem se teprve zkontaktoval na zkušeného autoelektrikáře, který mi řekl, že závada může být v ukazateli stavu paliva a nebyl bych první u kterého tuto závadu odstraňoval. Poté jsem auto prodal. Ještě dovětek - u tohto typu palivového čerpadlo nebyl snímač hladiny jeho pevnou součástí a nechal se lehce odmontovat a vyměnit. Zda existuje v nabídce jako náhradní díl, po tom jsem se již dále nepídil.
Je tedy pravdou, že na PSA jsem to nedělal, ale dělal jsem to na X autech koncernu a nikdy nebyl problém s hadičkama, že by byli ztvrdlé. I na Feldě jsou po 20 letech stále měkké. A trubičky na Fabii, Golfu naprosto vpohodě.
Nádrže se sundávají snad jedině na Focusu MK1 a podobných , kde není servisní poklop, ale jen průchodka kabelů a konektoru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.